po 17.6.2019
A-tým

Baník v Radvanicích zahájil přípravu

Se třemi nováčky dnes Baník v Radvanicích zahájil přípravu na nový ročník FORTUNA:LIGY. Na úvodním srazu se hlásili útočník Tomáš Smola, záložník Milan Lalkovič i mladý brankář Lumír Číž.

Na výborně připraveném pažitu Baníku Radvanice se však v pondělí odpoledne objevilo i několik staronových tváří, které se vrátily z hostování: Filip Kaloč a Josef Celba (Vítkovice), Jakub Pokorný (Hradec Králové), Matěj Helešic (České Budějovice), Dyjan Carlos de Azevedo (Paris FC), Petr Breda (Jihlava) i nadějný gólman Vít Baránek z baníkovského dorostu.

„Začínáme okamžitě zostra, začínáme naplno pracovat. Času je totiž hrozně málo a příprava velice krátká. Musíme se s tím vypořádat,“ řekl kouč Baníku na úvodním tréninku, na kterém se mu představilo 25 hráčů.

Jen v civilu dorazili Ondřej Šašinka a Denis Granečný, kteří mají vzhledem k prodloužené sezoně v reprezentační jednadvacítce pár dnů volna navíc. Později se k mužstvu připojí Milan Baroš, Dame Diop a Oleksander Azackij, který má do poloviny června hostování v Kutaisi.


Aktuální kádr pro letní přípravu:

brankáři: Jan Laštůvka, Viktor Budinský, Lumír Číž, Vít Baránek ml.

obránci: Jiří Fleišman, Denis Granečný, Arťom Mešaninov, Lukáš Pazdera, Václav Procházka, Patrizio Stronati, Martin Šindelář, Josef Celba, Petr Breda, Jakub Pokorný, Matěj Helešic

záložníci: Martin Fillo, Daniel Holzer, Robert Hrubý, Adam Jánoš, Milan Jirásek, Filip Kaloč, Dyjan Carlos de Azevedo, Milan Lalkovič

útočnici: Milan Baroš, Dame Diop, Jakub Šašinka, Ondřej Šašinka, Tomáš Smola, Nemanja Kuzmanovič

21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
19
David
Lischka
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
12
Tomáš
Rigo
35
Jakub
Markovič
28
Filip
Kubala
26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška