ne 27.10.2019
JUN

Béčko utržilo debakl: Baník B - Frýdek-Místek 0:4

Další domácí ztrátu si na své konto připsala třetiligová rezerva Baníku. V utkání 13. kola MSFL podlehla Frýdku-Místku vysoko 0:4.

Zápas měl od úvodu až do konce podobný scénář. Baník se snažil s míčem na noze tvořit hru, jenže kombinace byly málo účinné, v důrazu měl navrch soupeř a gólové šance ze strany domácích nepřicházely. Hosté se dostali do vedení ve 22. minutě. Baník si nepohlídal situaci ve vlastní šestnáctce a Tomáš Hykel otevřel skóre. 

Také ve druhém poločase byli hosté z Frýdku-Místku nebezpečnější. A trestali. Po hodině hry chyboval Baník v rozehrávce, soupeř toho využil k rychlému brejku, který vyústil v situaci, kdy Jakub Teplý běžel sám na gólmana Číže. Teplý zakončil s přehledem - 0:2. Zhruba o deset minut později využil frýdeckomístecký Jan Šohaj dobrý centr z pravé strany a z malého vápna zvýšil na 3:0 pro svůj tým.

V 81. minutě vystřelil velmi nebezpečně Denis Granečný. Gólman Ciupa jeho bombu vyrazil nohou a nevědomky založil akci, který vedla ke gólu na druhé straně. Brejkovou situaci vyšperkoval Michal Skwarczek přesným přiťuknutím Adamu Varadimu, jenž uzavřel skóre zápasu.

Fotogalerie

Ohlasy k utkání

DANIEL TCHUŘ: "Frýdek-Místek ukázal, proč je v tabulce nahoře a proč každý rok usiluje o návrat do druhé ligy. Předvedl zkušenost, z šancí, které si vytvořil, okamžitě trestal. Nás bohužel položil druhý inkasovaný gól. My jsme opakovali to, o čem se bavíme každý zápas. Snažíme se hrát, ale chybí tam prostě dost kvality k tomu, abychom se proti dobře organizované obraně prosadili. Ztráceli jsme i v soubojích. Dokud to tak bude, nebudeme získávat míče a nebudeme moci pomýšlet na vítězství."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Lumír Číž90400

Informace o utkání

27.
neděle
října
Baník B VS Frýdek-Místek
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 22. Hykel, 62. Teplý, 74. Šohaj, 83. Varadi. Rozhodčí: Vojáček – Mayer, Marek. ŽK: Žák, Raab - Hykel, Kebísek, Skwarczek.
Diváci: 447

Sestavy

Baník B

Číž - Pazdera, Velner, Šindelář (46. Hasala), Lehnert - Žák (75. Ptáček), Buchta - Holzer (46. Urban), Smékal, Lalkovič (46. Granečný) - Raab (58. Foltyn).

Frýdek-Místek

Ciupa - Kebísek, Literák, Bialek, Hýbl - Ožvolda (86. Kubík), Skwarczek (86. Kaizar) - Varadi (79. Hurta), Šumský, Hykel (72. Šohaj) - Teplý (79. Visič).
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček
24
Jan
Juroška
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
12
Tomáš
Rigo
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
7
Karel
Pojezný
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
35
Jakub
Markovič
0
Paixao da Silva
Ewerton