st 20.1.2021
A-tým

Patrizio Stronati: Slovácko bylo agresivnější

Po sedmi zápasech bez porážky se ucho utrhlo a Baník proti Slovácku prohrál 1:2. "Nehráli jsme dobře," nevymlouval se Patrizio Stronati.

O UTKÁNÍ

"Slovácko na nás naběhlo, bylo agresivnější, s čímž jsme se nedokázali vyrovnat, a to byl rozhodující faktor. Prohrávali jsme souboje, neměli jsme druhé odražené balony a tím se dostávali pod tlak. Slovácko na nás mohlo chodit na obranu. Párkrát jsme měli čas to rozehrát, ale i tak jsme to dali jim, to bylo špatně."

O NEUZNANÉM GÓLU

"Jestli je VAR a mají tam tu linii, tak se s tím nedá nic dělat. Je to ofsajd. Škoda, mohli jsme mít ještě trochu více času s tím něco udělat."

O REGENERACI PO SPARTĚ

"Je to teď náročný program, ale máme široký kádr. Trenér se nás určených do zápasu ptal, jak se cítíme, všichni odpověděli, že dobře. Byli jsme fyzicky v pohodě, myslím. I Slovácko hrálo o víkendu."

O VÝKONU BANÍKU

"Nedokážu si to vysvětlit. V neděli tady přijela Sparta, odmakali jsme to, a za tři dny přijde takový zápas.... Nevím, nehráli jsme dobře. Když to nejde fotbalově, tak agresivita musí být. Soupeře to musí alespoň bolet, musíte se ho pokusit dostat pod tlak aspoň tvrdými souboji. Věřím, že ve Zlíně to bude úplně jiné z naší strany."

26
Filip
Blažek
7
Karel
Pojezný
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych
0
Paixao da Silva
Ewerton
35
Jakub
Markovič
9
David
Buchta
30
Jiří
Letáček
21
Jiří
Klíma
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
20
Abdullahi
Tanko
77
Gigli
Ndefe
19
David
Lischka
12
Tomáš
Rigo
15
Patrick
Kpozo
5
Jiří
Boula