út 4.8.2020
A-tým

Baník čeká poslední zápas před Rakouskem

Poslední utkání před odjezdem na soustředění do Rakouska sehraje Baník ve středu proti druholigovému Třinci. Zápas s výkopem v 11:00 v tréninkovém areálu Vista je uzavřen pro diváky, vysílat ho však živě bude klubový YouTube kanál.

Zápas s Třincem je vlastně i jediným, který baníkovci sehrají na českém území. Po dvou duelech na Slovensku už nastoupí jen třikrát v Rakousku, pak by se už měla rozběhnout nejvyšší soutěž, která bude rozlosována ve středu.

Kouč Luboš Kozel už má v přípravě i nigerijského útočníka Muhameda Tijaniho, který se k týmu připojil po návratu z hostování v Karviné, na marodce je naopak s pohmožděným kotníkem Jiří Fleišman.

„Sestavu uzpůsobíme tomu, že nás už v pátek v Rakousku čeká utkání proti silnému Rapidu Vídeň. Tam už bychom chtěli začít hledat nějakou optimální sestavu směrem k ligové soutěži,“ prohlásil trenér Luboš Kozel.

Na utkání s Třincem nemají přístup diváci. Vista byla vybudována pouze jako tréninkový areál, v němž by bylo velmi obtížné vyhovět znění aktuálních vládních omezení. Baník proto všem fanouškům zápas přinese ve formě živého internetového přenosu na svém YouTube kanálu.

28
Filip
Kubala
20
Abdullahi
Tanko
7
Karel
Pojezný
24
Jan
Juroška
19
David
Lischka
77
Gigli
Ndefe
10
Matěj
Šín
21
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
5
Jiří
Boula
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček
15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič