čt 19.9.2019
Juniorka aktuality

Béčko chce v Kroměříži natáhnout úspěšnou sérii

Souboj s tabulkovým sousedem, který má navíc na kontě stejně bodů. Tak lze nejvýstižněji charakterizovat duel pátého Baníku Ostrava B se šestou Kroměříží, který se odehraje v rámci 8. kola MSFL v pátek 20. září od 16.30 na půdě Hanácké Slavie.

Béčko Baníku už čtyři zápasy v řadě neprohrálo a úspěšnou sérii chce v Kroměříži natáhnout. "Víme, že Kroměříž má tým, který dlouhodobě patří mezi ty lepší v MSFL.  Takže nás čeká těžký soupeř. Ale dosavadní průběh MSFL nám dal poznat, že máme tým, který se nemusí bát žádného soupeře. Takže si nebudeme hledat alibi a nebudeme uhýbat ze svého cíle, který je před každým utkáním stejný. Vyhrát," řekl Daniel Tchuř, trenér Baníku Ostrava B. 

Kouč baníkovské rezervy samozřejmě velmi dobře ví, že Kroměříž je místem, kde trvale žije Václav Brabec, majitel Baníku Ostrava. "V podvědomí to asi máme. O to větší radost bychom všichni z případného úspěchu měli. Stejně tak víme, že v Kroměříži má Baník své fanoušky. Pokud přijdou, budeme všichni rádi," řekl Daniel Tchuř.

Pro utkání v Kroměříži bude mít Daniel Tchuř k dispozici několik hráčů A-týmu. "Nebudu jmenovitě prozrazovat, o koho půjde, to by bylo předčasné. Samozřejmě věřím, že pro nás tito kluci budou přínosem a nechají na hřišti maximum," uzavřel Daniel Tchuř.

29
Ladislav
Takács
10
Matěj
Šín
20
Abdullahi
Tanko
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
4
Robert
Mišković
26
Filip
Blažek
9
David
Buchta
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
28
Filip
Kubala
30
Jiří
Letáček
19
David
Lischka
15
Patrick
Kpozo
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
24
Jan
Juroška
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar