ne 28.5.2023
JUN

Béčku zápas na Slovácku nevyšel

Nedělní zápas béčka na Slovácku skončil vysokou porážkou. Baník v Kunovicích podlehl rezervě Slovácka 1:5.

Třetí zápas v týdnu už záloze nevyšel. Na vedoucí gól, který po rohovém kopu dokázal ze skrumáže vsítit Stropsa, ještě Baník stejnou mincí zareagoval. Sedm minut před poločasem si na roh nejvýše vyskočil Stoklásek a brankář Urban na jeho hlavičku nedosáhl. Bohužel remíza do půle nevydržela, takřka z protiútoku se ve vápně uvolnil Břečka a prudkou ranou podruhé překonal Struhaře.

První dvacetiminutovka po změně stran přinesla hostům pohromu. Struhař ještě zneškodnil velkou domácí šanci, ale v 59. minutě byl proti Kratochívlovi bezmocný. Podobně to vypadalo v 62. minutě, umístenou ranou k tyči z osy hřiště zvýšil Velecký. Kalich hořkosti nechal baníkovce v 64. minutě dopít Šlechta, který měl uvnitř vápna znovu dost času na to, aby zamířil mimo Struhařovou rozpětí.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Domácí vyhráli zaslouženě. Od začátku jsme na tom byli pohybově hůře, všude jsme byli o krok pozadu. Bohužel v tom nejvíce zhuštěném programu máme velmi omezený počet hráčů k zápasové rotaci, navíc na tom nejsme nejlépe ani zdravotně. Když k tomu přidáme hrubé chyby v rozehrávce v těch nejcitlivějších prostorách hřiště, které soupeř potrestal, výsledkem je taková darda, kterou si vezeme domů.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Josef Struhař90500

Informace o utkání

28.
neděle
května
Slovácko B VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 2:1
Branky: 8. Stropsa, 39. Břečka, 59. Kratochvíla, 62. Velecký, 65. Šlechta – 38. Stoklásek. Rozhodčí: Gasnárek – Mayer, Tomanec. ŽK: Provazník.

Sestavy

Slovácko B

Urban – Stropsa, Kratochvíla, Aldin, Onuoha, Bartoš, Severa, Břečka (69. Mitrevski), Koryčan (63. Šlechta), Velecký (75. Kozel), Holásek.

Baník B

Struhař - Gotsiridse (68. Michlík), Říha, Stoklásek - Zálešák, Drozd (46. Krupička), Elekana, M. Jaroň, Chukwudi - Látal, Provazník (58. Halda)
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
26
Filip
Blažek
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
29
Ladislav
Takács
15
Patrick
Kpozo