ne 23.4.2023
JUN

Béčko deklasovalo Hranice

Juniorka Baníku v neděli na Bazalech po jednoznačném průběhu deklasovala Hranice 5:0. Vedoucímu tandemu Kroměříž - Hlučín se přiblížila na sedm bodů s tím, že má odložený zápas na vrchovině k dobru.

I s věkově nízkým průměrem neměla rezerva se svým soupeřem žádný problém. Od začátku diktovala tempo hry, a když ve 28. minutě Holaň hlavou usměrnil do branky Drozdův centr z trestného kopu, spadlo z baníkovců břímě nervozity.

Nápadité hře domácích nováček nedokázal čelit. V 33. minutě dostal Smékal míč do běhu mezi hranické běhy, nejprve uplatnil svou rychlost a setřásl strážce, a následně po zemi překonal Tomečku podruhé. Těsně před poločasem pak Baník i ve třech proti čtyřem znovu z brejku rozebral hostující obranu, a souhru dvojčat z podobného místa jako Smékal zakončil třetí trefou Marek Jaroň.

V závěrečné dvacetiminutovce domácí přizdobili výhru dalšími dvěma góly. Do odraženého balonu se nejprve uvnitř šestnáctky přesně opřel Halda a o tři minuty později z velkého vápna napřáhl Drozd a jeho střela popáté rozvlnila síť. Baník hladce pokořil Hranice 5:0.

Hodnocení Milana Chalupy

Fotogalerie

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Odehráli jsme solidní utkání, ve kterém jsme dobývali hluboký a dobře organizovaný blok soupeře. Pokud jsme byli dostatečně trpěliví v kombinaci, vytvářeli jsme si střelecké pozice. Rozhodl poměrně brzo vstřelený gól, soupeř hru více otevřel. Tím otevřel prostor i nám v přechodové fázi a koncovce. Ve druhé půli jsme mohli protočit všechny hráče do pole a přidali jsme další góly. Pozitivní je, že jsme do hry zapojili i čtyři hráče dorosteneckého věku, z toho dva v základu. Střídání Petra Jaroně a Daniela Smékala jsme o poločase udělali po předchozí domluvě s Pavlem Hapalem.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Martin Hrubý90000

Informace o utkání

23.
neděle
dubna
Baník B VS Hranice
MSFL

Statistiky

Poločas: 3:0
Branky: 28. Holaň, 33. Smékal, 45. M. Jaroň, 73. Halda, 76. Drozd. Rozhodčí: Kolář – Řezníček, Dedek. ŽK: Holaň - Kundrát.
Diváci: 250

Sestavy

Baník B

Hrubý - Krupička (46. Měkota), Temel, Stoklásek - P. Jaroň (46. Látal), Drozd, Holaň (67. Elekana), Říha, M. Jaroň (67. Halda) - Provazník, Smékal (46. Chukwudi).

Hranice

Tomečka – Vavřík, Kundrát (80. Koňařík), Cagaš, Kuchař – Berčík (58. Koláček), Dittmer, Vymětalík, Marek - Rolinc (67. Pečeňa), Hapal (58. Mičola).
30
Jiří
Letáček
0
Paixao da Silva
Ewerton
35
Jakub
Markovič
19
David
Lischka
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
17
Michal
Frydrych
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek
29
Ladislav
Takács
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
10
Matěj
Šín
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe