ne 2.4.2023
JUN

Béčko podlehlo ve Zlíně

Rezerva Baníku v neděli dopoledne tahala v sedmigólové přestřelce ve Zlíně za kratší konec. Byť dvakrát vedla, nakonec rezervě domácího Trinity podlehla 3:4. Dvakrát skóroval Daniel Smékal.

Na umělé trávě v areálu Vršava měli domácí úspěšnější start zápasu a v 19. minutě  a se ujali vedení z penalty, kterou po Říhově faulu proměnil Silný. Baník byl ale v dalším průběhu první půle aktivní a skóre otočil. Už za šest minut se na hrotu probil k zakončení Smékal a prudkou ranou po zemi překonal Dostála. V 39. minutě pak Stoklásek pohotovou ranou z šestnáctky poslal Baník do vedení. 

Závěr poločasu byl strhující, a i když Tkáč ve 42. minutě zblízka doklepl zlínskou akci trefou na 2:2, ještě před přestávkou po krásném centru z pravé strany znovu hlavičkou z malého vápna udeřil Smékal a hosté šli do šatny s vedením.

Přetahovaná o výsledek pokračovala ve druhé půli, bohužel s lepším efektem pro domácí. V 68. minutě na vyražený míč zareagoval v šestnáctce zase Silný a vyrovnal. Devět minut před koncem pak domácím vyšlo přečíslení, které opět sehráli na Silného, a ten rozhodl o porážce Ostravanů.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Vyrovnaný zápas. My jsme byli herně lepší první poločas, domácí zase po změně stran. Velký vliv na průběh zápasu měli střídající hráči. Domácí po změnách hru oživili, nám střídání neprospěla. Výsledek i výkon ve druhém poločase jsou zklamáním.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Martin Hrubý90400

Informace o utkání

2.
neděle
dubna
Zlín B VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 2:3
Branky: 19. (pen.), 66., 81. Silný, 42. Tkáč – 25. a 44. Smékal, 39. Stoklásek. Rozhodčí: Mayer – Ogrodník, Budovič. ŽK: Tkáč - Říha.
Diváci: 125

Sestavy

Zlín B

Dostál – Němeček, Kolář, Jura, Číž (88. Hartman) - V. Mlýnek (46. Slončík), Kulíšek, Hellebrand, Tkáč (M. Mlýnek), Bužek – Silný (90. Kovinič).

Baník B

Hrubý - Zálešák, Říha, Stoklásek - P. Jaroň (75. Látal), Drozd, Boula, Holaň (67. Elekana), M. Jaroň (75. Halda) - Provazník (75. Chukwudi), Smékal.
10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
77
Gigli
Ndefe
30
Jiří
Letáček
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
26
Filip
Blažek
9
David
Buchta
7
Karel
Pojezný
15
Patrick
Kpozo
0
Paixao da Silva
Ewerton
5
Jiří
Boula
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
4
Robert
Mišković