so 12.11.2022
JUN

MSFL: Tvrdý knokaut v Hodoníně

Po devíti zápasech bez prohry třetiligové béčko v MSFL nebodovalo. Baníkovci po čtyřech slepených gólech kolem půlky zápasu prohráli v Hodoníně vysoko 1:5.

Všechno klíčové a podstatné se seběhlo během několika minut. Baníkovci totiž během osmi minut na přelomu prvního a druhého poločasu obdrželi čtyři góly.

Pohroma se začala rodit v 39. minutě: domácí podnikli brejk po pravé straně a Kadlec si sám před brankou rozhýbal Murina a pak podél něj zavěsil. Nato z pokutového kopu skóroval exbaníkovec Dressler, aby už v nastavení výstavním volejem z dvaceti metrů skóroval Bohun.

Do druhé půle nastoupili hosté s odhodláním zápas ještě zdramatizovat, ale to se záhy rozplynulo po další penaltě, kterou proměnil Bobčík.

Baník dokázal alespoň pošpinit čístý štít domácího brankáře. Po centru ze strany se hlavičkou k tyči prosadil v 75. minutě Smékal, ovšem na zvrat už bylo pozdě.

Hodonín navíc těsně před koncem dokázal přidat pátý gól Pazderou.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Někdo by řekl zápas blbec, za mě hrubé chyby. Pokud soupeře tlačíme, vytvoříme si tolik šancí, a tak jednoznačných, ale nedáme góly, pak si říkáme o potrestání. A soupeř ze všeho, co měl, aniž by to byly gólové šance, tak to proměnil. Zápas se rozhodl na přelomu prvního a druhého poločasu. Co dvě minuty dostat gól, to je umění. Za stavu 0:3 jsem ještě v šatně cítil odhodlání to změnit, i já tomu věřil. Pak vlezeme na hřiště a sami si nastřelíme ruku... Vyžrali jsme si to až do dna. Dnes nám fotbal ukázal, jak dovede být krutý!"

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Radovan Murin90500

Informace o utkání

12.
sobota
listopadu
Hodonín VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 3:0
Branky: 39. Kadlec, 43. Dressler (pen.), 45+1. Bohun, 47. Bobčík (pen.), 88. Pazdera – 75. Smékal. Rozhodčí: Grečmal – Vejtasa, Slabý. ŽK: Bohun, Holek – M. Jaroň.
Diváci: 295

Sestavy

Hodonín

Petráš – Bobčík (87. Pazdera), Bohun, Dressler, Helísek, Holek, Jager (78. Smékal), Kadlec, Langer, Sukup, Švantner.

Baník B

Murin - Zálešák, Říha, Temel, Fulnek (46. Chukwudi) - M. Jaroň (53. Stoklásek), Krupička (46. Barkov), Drozd, Holaň, Sotorník - Smékal.
77
Gigli
Ndefe
20
Abdullahi
Tanko
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
26
Filip
Blažek
9
David
Buchta
5
Jiří
Boula
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
21
Jiří
Klíma