so 3.9.2022
JUN

Juniorka skolila i Zlín

Třetí výhru po sobě si v sobotu připsala rezerva Baníku, která v MSFL zdolala Zlín 1:0. Rozhodl třináct minut před koncem Charles Stanley Chukwudi, který se prosadil v třetím utkání v řadě.

Baník byl od počátku aktivnější, ale opravdu důležité momenty se seběhly až ve druhé půli. Krátce po obrátce Barkov dosta¨l po Drozdově centru balon za brankovou čáru, ale vzhledem k tomu, že skóroval z ofsajdového postavení, gól nebyl uznán.

Pak také pohrozil Zlín Jiráčkovým volejem, ale další možnosti si připisoval Baník. Po hodině hry ze skrumáže domácí nastřelili břevno a Holaň ztroskotal na hostujícím brankáři. V 77. minutě však vystřihl parádu Chukwudi, který si obhodil obránce, a pak zkušeného gólmana Dostála nachytal pohotovým lobem z velkého vápna.

Chukwudi vzápětí mohl pojisti vítězství druhým gólem, ale tečovanou ranou těsně minul tyč.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Kaňkou dnešního výkonu byla pouze produktivita. V utkání jsme byli dominantní, měli jsme rychlou přechodovou fázi i sílu v kombinaci při postupném útoku. Vytvořili jsme si řadu vyložených šancí, ve kterých jsme selhali, i dost dalších situací, které jsme nedotáhli až do finále. Nakonec jsme o vítězství rozhodli se štěstím, ale šli jsme mu naproti a výhra je naprosto zasloužená.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Martin Hrubý90000

Informace o utkání

3.
sobota
září
Baník B VS Zlín B
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 77. Chukwudi. Rozhodčí: Dudek – Mankovecký, Macrineau. ŽK: Fulnek, Stoklásek.
Diváci: 120

Sestavy

Baník B

Hrubý - Juroška (65. Sotorník), Říha, Stoklásek, Fulnek - Zálešák, Temel (65. M. Jaroň), Drozd, Holaň (87. Bystřičan), Chukwudi - Barkov (79. Chylek)

Zlín B

Dostál – Mach, Kulíšek, Němeček, Jura, M. Mlýnek, Jiráček, Číž, Valenta (58. Uhřík), V. Mlýnek (85. Novák), Červinka (66. Hartman).
26
Filip
Blažek
12
Tomáš
Rigo
17
Michal
Frydrych
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković
30
Jiří
Letáček
0
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
11
Eldar
Šehić
5
Jiří
Boula
77
Gigli
Ndefe
9
David
Buchta
19
David
Lischka
35
Jakub
Markovič
28
Filip
Kubala
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma