so 23.3.2024
JUN

Rezerva hrála na Slovácku nerozhodně

Remízou 1:1 skončila sobotní partie béčka v Kunovicích proti rezervě Slovácka. Baník šel v 77. minutě na chvilku do vedení hlavičkou Samuela, ale soupeř vzápětí po rohu vyrovnal.

Domácí v reprezentační pauze využili dvou služeb hráčů ligového kádru a jeden z nich - Kvasina - z velkého vápna v úvodní čtvrthodině přestřelil.

Pak přišly momenty Baníku: nejprve střílel vedle Drozd a v závěru půle se vyznamenal brankář Fryšták.

Ve druhém poločase měl znovu šanci Baník, ale po standardní situaci se z nadějné pozice skóroval nepovedlo.

Dokázal to až Samuel, kterému vedoucí branku přichystal střídající a aktivně hrající Kilibarda hezkou individuální akcí po pravé straně.

Jenomže prakticky z protiútoku měli domácí roh a míč se po sérii odrazů dostal až ke Kratochvílovi, který vyrovnal.

Slovácko v nastavení dokonce podruhé překonalo Markoviče, ale branka neplatila kvůli ruce domácího hráče.

Ohlasy k utkání

Josef Dvorník: “Bezprostředně po utkání cítíme trošičku zklamání. V podstatě hned po vedoucím gólu nám tam propadl po rohu míč a soupeř vyrovnal. To by se nám stávat nemělo. Naše strategie byla taková, nasadit rychlostní typy až do průběhu utkání. A myslím, že ten plán vycházel, protože Šudák, hlavně Kilibarda i Fadairo to hodně oživili a po výborné akci Kilibardy jsme dali i gól. Když to vezmu celkově, byl to vyrovnaný zápas, měli jsme tam ještě nějaké ošemetné situace, ale to i soupeř. Byl těžší terén, my byli ti, kdo chtěli tvořit, takže to svědčilo spíše soupeři, který nakopával. Ale na to se nechci vymlouvat. Je to plusový bod z venku. Slovácko je kvalitní soupeř, který nepatří tam, kde je momentálně, a půjde nahoru. Soutěž je dlouhodobá a věřím, ze příště doma proti Rosicím získáme tři body.”

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Jakub Markovič90100

Informace o utkání

23.
sobota
března
Slovácko B VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 79. Kratochvíla - 77. Samuel. Rozhodčí: Machorek – Tomanec, Prokůpek. ŽK: Holásek, Kim, Okoromi, Kvasina - Sirotek, Šudák.
Diváci: 122

Sestavy

1. FC Slovácko B

Fryšták – Bartoš, Holásek, Onuoha, Milanov (66. Janečka) – Kočí, Novák, Břečka – Kvasina (92. Akumagoa), Kim (60. Kratochvíla), Koryčan (46. Okoromi)

Baník Ostrava B

Markovič - Sanneh, Uchenna, Říha, Sirotek - Málek (60. Šudák), Drozd (73. Fadairo), Holaň, Samuel - Chvěja (73. Kilibarda), Kašpárek
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
19
David
Lischka
4
Robert
Mišković
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
11
Eldar
Šehić
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
26
Filip
Blažek
13
Samuel
Grygar
35
Jakub
Markovič
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula