so 7.10.2023
JUN

Béčko získalo v Blansku bod

Baník ani v jedenáctém utkání sezony nenašel v MSFL přemožitele. Na hřišti Blanska svěřenci Josefa Dvorníka remizovali bez gólů a nadále vedou tabulku.

Baník do utkání musel nastoupit bez zraněného Elekany a poprvé v sezoně vyšel střelecky naprázdno. Hosté si sice několik střeleckých příležitostí vytvořili, ale brankář Nešetřil či spoluhráči z obrany pokaždé nebezpečí zažehnali. Pozitivem utkání byl návrat Matyáše Bitty, který se po vleklém zranění a operacích v 87. minutě znovu objevil na trávníku.

Ohlasy k utkání

Josef Dvorník: "Celkově bych řekl, že to utkání bylo hodně soubojové a rozkouskované. Hra neměla spád a tempo. Přizpůsobili jsme se tomuto stylu, nebyli jsme přesní na míči a i soubojově jsme byli v určitých fázích horším týmem. Tam musíme přidat. Co se týče průběhu, i přesto jsem si byli do dvacáté minuty schopni vytvořit dvě stoprocentní příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Tím soupeř získal více pocit, že s námi může hrát vyrovnanou partii a tak to i bylo. Pak si i soupeř vytvořil dvě příležitosti, ve kterých nás podržel Kubný. Ve druhém poločase se to trošku zlepšilo, zkusili jsme si pak pomoct střídáním a taky jsme si vytvořili dvě příležitosti, ale stejně tak i soupeř. Šance byly na obou stranách. Remíza tedy odpovídá průběhu. Pro nás je to plusový bod z venkovního utkání."

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Mikuláš Kubný90000

Informace o utkání

7.
sobota
října
Blansko VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas:
Rozhodčí: Slabý – Slováček, Vychodil. ŽK: Jaroš – Samuel, Temel.

Sestavy

FK Blansko

Nešetřil – Chyla, Feik, Porč, Holman, Kocůrek, Jambor (90. Němec), Černý (56. Sedlák), Studený (56. Jaroš), Gimsay, Kamenský.

Baník Ostrava B

Kubný - Krupička, Měkota, Říha, Samuel (78. Látal) - Drozd (87. Bitta), Holaň, Šudák (66. Jamiu) - Málek, Chvěja (66. Temel), Hapal (66. Bewene).
9
David
Buchta
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
4
Robert
Mišković
21
Jiří
Klíma
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
0
Paixao da Silva
Ewerton
24
Jan
Juroška
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo