pá 26.1.2024
A-tým

Zeptejte se Jiřího Letáčka a Davida Buchty

Baník chystá další díl cyklu "Zeptej se mě". Tentokrát se dvěma respondenty, které si v anketě vybrali sami fanoušci! Na jejich otázky budou tentokrát odpovídat JIŘÍ LETÁČEK a DAVID BUCHTA! Otázky na jednoho, druhého, nebo na oba hráče současně mohou fanoušci posílat do nedělního večera, klub nový díl "Zeptej se mě" připraví ještě v průběhu herního soustředění v Turecku!

Kdo by měl být hostem příštího dílu cyklu "Zeptej se mě"? Tuto otázku položil Baník svým fanouškům na svých sociálních sítích a dal jim zároveň na výběr z několika možností. Nejvíce hlasů získal Jiří Letáček, těsně za ním se umístil David Buchta. Oba baníkovci ale vyhráli s velkým odstupem před ostatními, a tak se klub rozhodl natočit tentokrát speciální díl se dvěma hosty najednou.

Ptejte se Jiřího Letáčka, nebo Davida Buchty, nebo obou hráčů současně na cokoliv, co vás zajímá. Své otázky posílejte do zpráv (nikoliv komentářů) na oficiální facebookový či instagramový profil Baníku, a to do nedělního večera, konkrétně do 18.00 hodin českého času.

7
Karel
Pojezný
35
Jakub
Markovič
5
Jiří
Boula
21
Jiří
Klíma
26
Filip
Blažek
28
Filip
Kubala
29
Ladislav
Takács
11
Eldar
Šehić
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
12
Tomáš
Rigo
77
Gigli
Ndefe
20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
0
Paixao da Silva
Ewerton