po 20.5.2024
Aktuální zprávy

Užijte si pestrý fotbalový týden s Baníkem!

Velmi nabitý týden, který může výrazně posunout kolem dějin, čeká v následujících dnech Baník Ostrava. A co je velmi důležité, fanoušci modrobílých barev mohou být u všeho podstatného přítomni! A teoreticky už ve středu mohou na Bazalech spolu s rezervním týmem Baníku slavit postup do druhé ligy! Pokud se tak nestane ve středu, může k vypuknutí oslav dojít na Bazalech v neděli k polednímu! A krátce na to, v neděli odpoledne, mohou završit svou pouť za návratem do poháru fotbalisté A-týmu v duelu proti Slovácku!

Rezervujte si pro Baník důležité dny a hodiny tohoto týdne a buďte u všeho podstatného! A začněte už ve středu 22. května na Bazalech! Pokud totiž v úterním utkání předehrávaného 34. kola MSFL zaváhá Zlínsko v utkání s Frýdlantem, může si ve středu v utkání s Hodonínem (výkop v 16.00) na Bazalech béčko Baníku zajistit postup do druhé ligy! Svatostánek Baníku by tak dvacet let po zisku zatím posledního titulu mohl poněkud symbolicky zažít další vítězství Baníku v celosezonní soutěži.

Pokud se úterní a středeční výsledky ideálně nesejdou, mohou oslavy propuknout v neděli 26. května, a opět na Bazalech! Béčko Baníku přivítá Uherský Brod (výkop v 10.15) a možná právě tento duel nakonec odšpuntuje gejzír postupových oslav! 

A jak ideálně završit takovéto vydařené nedělní poledne? Pozvolným přesunem na Městský stadion!! Ten už ve 14 hodin otevře brány Food zóny, tak aby mohli fanoušci nasycení dobrým fotbalem z Bazalů, nicméně toužící po něčem opravdu dobrém k jídlu, plně uspokojit své nutriční a labužnické potřeby a dokonale se tak nachystat na vrchol týdne! A tím bude duel Baníku se Slováckem, který má výkop v 16 hodin a v němž se Baník s maximálním odhodláním pokusí vybojovat si postup do pohárové Evropy!

Užijte si skvělý fotbalový týden s Baníkem! 

5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
7
Karel
Pojezný
10
Matěj
Šín
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
95
Daniel
Holzer
13
Samuel
Grygar
28
Filip
Kubala
19
David
Lischka
11
Eldar
Šehić
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
32
Paixao da Silva
Ewerton