čt 3.11.2022
Aktuální zprávy

Utkání s Bohemians bude mít slavnostní rámec!

Slavnostní nádech bude mít poslední domácí ligové utkání Baníku v tomto kalendářním roce, jímž bude duel s Bohemians (12. 11. od 15 hodin). Bude mu předcházet autogramiáda velkých baníkovských legend. V rámci utkání bude totiž pokřtěna kniha autora Martina Kajzara, která nese název LEGENDY BANÍKU. A hrdinové této knihy, mezi nimiž budou například Rostislav Vojáček, Martin Lukeš, Marek Heinz, Lubomír Knapp, Verner Lička a mnozí další, se budou fanouškům před zápasem na stadionu hodinu a půl podepisovat.

Kniha Martina Kajzara LEGENDY BANÍKU je souborem dvaadvaceti velmi zajímavých rozhovorů s velkými osobnostmi baníkovské historie doprovázených mnohými dosud nepublikovanými fotografiemi. Drtivá většina z legend, o nichž se v knize píše, bude 12. listopadu na stadionu přítomna. Kdo například? Karel Kula, Luděk Mikloško, Radoslav Látal, Marek Heinz, Pavol Michálik, Martin Lukeš, Radek Slončík a mnozí další. Jejich výčet ještě není definitivně uzavřen, klub celý seznam před utkáním zveřejní. Bude to v každém případě velkolepá autogramiáda, která bude podobně jako před časem probíhat na stadionu ve stanu na prostranství před fanshopem. 

Z dalekých severních Čech do Ostravy při této příležitosti přicestuje také věhlasný šutér Petr Němec, jehož nemají fanoušci Baníku možnost tak často vídat. A právě Petr Němec bude tentokrát HOSTEM ZÁPASU a fanoušci si s ním budou moci poslechnout tradiční přestávkové interview.

Kniha Martina Kajzara LEGENDY BANÍKU bude před výkopem zápasu Baník - Bohemians na stadionu slavnostně pokřtěna. 

Vstupenky na utkání si můžete kupovat zde: https://bit.ly/banik-x-bohemka-1

0
Paixao da Silva
Ewerton
15
Patrick
Kpozo
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
35
Jakub
Markovič
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
17
Michal
Frydrych
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
21
Jiří
Klíma
77
Gigli
Ndefe
7
Karel
Pojezný
28
Filip
Kubala
26
Filip
Blažek
12
Tomáš
Rigo
4
Robert
Mišković