čt 29.12.2022
Aktuální zprávy

Staré gardy svedou silvestrovské derby

Derby starých gard Baníku a Vítkovic se po třech letech znovu v klasickém termínu na konci kalendářního roku hlásí o slovo. Veteráni změří své síly v pátek od 15 hodin na umělé trávě Městského stadionu.

Baníkovci, jež povede legendární kouč a čilý devadesátník Zdeněk Kosňovský, chtějí navázat na poslední výhru 6:2 a celkově výrazně lepší bilanci z uplynulých deseti let, ve kterých si připsali sedm výher. Bude u toho premiérově i Milan Baroš? Jisté to stále není, rozhodne se nejspíše až v den utkání. 

“Zatím žádné omluvenky nemáme, ale pokud, tak ono se to většinou řeší na poslední chvíli, tak uvidíme,” řekl manažer staré gardy Petr Zajaroš.

Vstupné na zápas je zdarma.


Předběžná nominace Baníku: Tomáš Bernady, Petr Vašek, Antonín Buček, Tomáš Tuhý (host) – Petr Veselý, René Bolf, Michal Šlachta, Daniel Tchuř, Rostislav Kiša, Peter Drozd, Zdeněk Pospěch, Radim Wozniak, Vladimír Čáp, Augustin Antalík, Tomáš Mičola, Milan Páleník, Filip Racko, Petr Joukl, Adam Varadi, Jan Svatonský, Milan Baroš, Libor Žůrek, Petr Samec, Václav Daněk

19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
12
Tomáš
Rigo
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
17
Michal
Frydrych
20
Abdullahi
Tanko
7
Karel
Pojezný
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
26
Filip
Blažek
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
5
Jiří
Boula
30
Jiří
Letáček
77
Gigli
Ndefe
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo