pá 19.5.2023
A-tým

Rozhovor v magazínu: Srdjan Plavšić

Patřil a patří v této sezoně k nejvýraznějším hráčům Baníku. Přitom když se stále nyní zvolna končící ligový ročník loni v létě rozbíhal, neměl tušení, že ho téměř celý stráví v Baníku Ostrava. Nakonec ale SRDJAN PLAVŠIĆ dres Baníku oblékl, pomohl mu a získal si i srdce ostravských fans. Rozhovor o tom, jak se "Srkimu" v Baníku líbí, čeho se při příchodu do Ostravy obával a co jej naopak překvapilo, je hlavní náplní obsahu nového čísla magazínu BANÍK, který pro vás bude připraven v rámci nedělního utkání Baník - Teplice (výkop v 15.00).

"Zpočátku jsem o tom, že bych odešel do Baníku, vůbec nepřemýšlel," říká sedmadvacetiletý fotbalista, když se ohlíží zpět do loňského léta a v rozhovoru vzpomíná na to, jak jej krajan Nemanja Kuzmanovič neustále hecoval, ať jde do Baníku. Dlouho to bral jen jako legraci, ale najednou mu ta myšlenka přišla zajímavá.

Jak reagoval agent Srdjana Plavšiće, když mu hráč oznámil, že chce jít do Baníku? Co si Srdjan Plavšić myslel o tréninkových podmínkách v Ostravě a co zjistil, když do Baníku přišel? Čeho se obával nejvíce? A vyplnily se jeho obavy? Co si myslí o budoucnosti Baníku a jaké jsou jeho nynější fotbalové sny? 

To vše se dozvíte při čtení magazínu Baník, který si budete moci koupit před nedělním utkáním Baník - Teplice, které má výkop od 15 hodin na městském stadionu.

21
Jiří
Klíma
35
Jakub
Markovič
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
4
Robert
Mišković
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
9
David
Buchta
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
26
Filip
Blažek
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
30
Jiří
Letáček
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo