pá 24.5.2024
Juniorka aktuality

Rezerva má první mečbol

Už čtyři kola před koncem sezony má béčko první možnost předčasně si zajistit prvenství v MSFL. Baník hostí v neděli od 10:15 na Bazalech Uherský Brod, a pokud vyhraje, postupuje do druhé ligy.

Svěřenci Josefa Dvorníka v týdnu doma vydřeli tři body nad Hodonínem, když je až v závěru vysvobodily branky střídajících Kašpárka a Kilibardy.

„Byl to jeden z dalších těžších soupeřů v soutěži. Vyrovnané utkání mezi šestnáctkami, ale trpělivou hrou a tím naším současným nastavením tak jsem si došli pro vítězství. Ke konci utkání jsme krásnou brejkovou situací dali hezký gól a Kilibarda to stvrdil famózní střelou z pětadvaceti metrů. Jde nám to směrem, kterým chceme, ale musíme se soustředit na další utkání. Jestli to proti Brodu zvládneme, tak postoupíme,“ řekl Josef Dvorník, jehož tým souboj s Hodonínem zvládl i bez Uchenny, který dopoledne absolvoval trénink s áčkem, či dlouhodobě zraněného Krupičky.

Baník na nyní na druhé Zlínsko náskok jedenácti bodů, dva body mu chybí k jistotě prvního místa. Anebo mu stačí i jakéhokoliv zaváhání otrokovického týmu.

13
Samuel
Grygar
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
0
Paixao da Silva
Ewerton
77
Gigli
Ndefe
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
21
Jiří
Klíma
24
Jan
Juroška
26
Filip
Blažek
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
30
Jiří
Letáček
15
Patrick
Kpozo
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
7
Karel
Pojezný