st 6.12.2023
Aktuální zprávy

Rekordně pestrá je vánoční nabídka Fanshopu FCB

Nákupní předvánoční horečka roste a zcela logicky se nemůže vyhnout ani Fanshopu Baníku Ostrava. Ten je na nápor a zájem zákazníků připraven a jde tomuto zájmu intenzivně vstříc novou a pestrou nabídkou. Co vše Fanshop Baníku Ostrava pro široké spektrum svých zákazníků chystá, o tom je v následujícím rozhovoru řeč s jeho vedoucí Veronikou Csoroszovou. Z rozhovoru vyplývá, že nabídka je to rekordně pestrá!

Jak je Fanshop FC Baník Ostrava na sílící předvánoční nákupní horečku připraven?

Myslím si, že víc než dobře a že zákazníci všech věkových skupin u nás mohou pořídit celou škálu dárku pro své blízké. Nabízíme pánské, dámské i dětské zboží. Ať už se jedná o oblečení nebo jiné praktické dárky. Nabídka je to velice široká a nemá cenu mluvit o každém zboží zvlášť, zákazníci si mohou celou nabídku prohlédnout na našem e-shopu. Ale připravili jsme řadu specialit, o kterých se ráda zmíním.

Začněme třeba oblečením…

Vedle toho, že samozřejmě nabízíme vše od triček, přes mikiny či teplákové soupravy ráda zmíním úplnou novinku, kterou lze označit jako Freetime kolekci a která půjde v nejbližší době do prodeje.

Co obnáší?

Je to velmi pohodlné volnočasové oblečení z příjemné bavlny, samozřejmě v baníkovském provedení, ale především velmi praktické. Něco takového jsme u nás ještě neměli a myslím si, že se jedná o skutečně vynikající dárek, ať už jde o tepláky, mikiny, nebo tričko. Vše v této kolekci máme a jak jsem řekla, ve velmi brzké době půjde kolekce do prodeje.

A pokud jde o praktické dárky mimo oblečení?

Jedna z nejkrásnějších věcí, kterou v tomto segmentu fanshop nabízí, je nádherné baníkovské povlečení. V baníkovských barvách, se znakem Baníku, s rokem založení Baníku, tedy s číslem 1922, to se opravdu povedlo. No a pak jsou tu samozřejmě takové věci jako baníkovská kuchyňská chňapka, nádobí s baníkovskými motivy, baníkovská kuchyňská zástěra…

čili ideální dárky pro manželky, maminky, babičky, přítelkyně…

…ale také pro manžele, tatínky, dědečky, doba se hodně změnila!

Klasickou součástí předvánoční nabídky bývají polštáře v baníkovských barvách a s klubovými motivy…

Tak to pozor!!! Samozřejmě, že jsou i v té současné nabídce, ale kromě těch klasických máme jeden opravdu speciální polštář! Je v barvách ale i tvaru současného dresu Baníku, tedy i s proužky a logem uprostřed. Zkrátka kromě sponzorů, kteří na tomto polštáři nejsou, odpovídá jeho podoba zcela současnému bílému dresu Baníku.

A jak Fanshop Baníku vyhoví zákazníkovi, který by moc chtěl udělat svému blízkému radost dárkem s baníkovskými motivy, ale není si jist, jakým dárkem by potěšil nejvíce?

Víme, že mezi zákazníky je spousta těch nerozhodnutých nebo těch, kteří už v té záplavě nákupů nemají čas či trpělivost s výběrem. Pro tyto zákazníky je doslova ideální možností zakoupit si u nás v kamenném fanshopu jeden nebo více dárkových voucherů v hodnotě 100, 500 nebo 1000 korun, tento voucher dát pod stromek a nechat tak vlastně na obdarované osobě, aby si svůj ideální dárek u nás vybrala sama.

Asi by bylo dobré zmínit, že fanoušci Baníku mohou svůj Štědrý večer doslova zabalit do baníkovských barev…

Ano, máte určitě na mysli náš baníkovský balící papír, který máme v prodejní nabídce. Další skvělá a praktická věc. A nejen to, nabízíme také baníkovské vánoční ozdoby, do nabídky přibyly úplně nové. No a pokud jde o samotné balení dárků, nabízíme zákazníkům možnost nechat si u nás zakoupené zboží u nás také zabalit. A to do baníkovského balícího papíru a zdarma!

To je další skvělá zpráva. Řekněme si ale, že jedním z problémů, se kterým se lidé před Vánocemi často potýkají, je problematické a někdy velmi pozdní doručení dárků zakoupených v různých e-shopech. Hrozí toto nebezpečí také při nákupu na e-shopu Baníku Ostrava?

Děláme naprosté maximum pro to, aby doručení dárků fungovalo bezproblémově, naše expedice jede doslova na plné pecky tak, aby věci zakoupené na našem e-shopu byly u zákazníků co nejdříve.

Další novinkou, s níž Baník a jeho fanshop před Vánocemi přišel, je vánoční prodejní stánek v OC FORUM Nová Karolina…

Ano, to je velmi dobrá připomínka. Zákazníci náš stánek najdou v prostoru vedle výtahů v prvním suterénu centra v Karolině. Není to sice plnohodnotný fanshop, ale jeho nabídka je velmi široká a hlavně – tento stánek denně dozásobujeme, takže nabídka je stále pestrá. Myslím si, že s kamenným fanshopem na městském stadionu, vánočním stánkem v Karolině a e-shopem jsme schopni připravit zákazníkům krásné plnohodnotně baníkovské modrobílé Vánoce.

Fotogalerie

10
Matěj
Šín
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
24
Jan
Juroška
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe
26
Filip
Blažek
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka
30
Jiří
Letáček
15
Patrick
Kpozo
5
Jiří
Boula
28
Filip
Kubala
20
Abdullahi
Tanko