st 20.3.2024
Aktuální zprávy

Předprodej na Teplice, děti mají vstup zdarma

Předprodej na utkání s Teplicemi byl právě spuštěn. Klub připravil "velikonoční" akci pro všechny děti do 15 let, které mají vstup zdarma. Utkání se koná v neděli 31. března od 15:00.

Předprodej probíhá dle tradičního schématu: za zvýhodněnou cenu potrvá do soboty 30. března, v den zápasu už se lístky budou prodávat pouze za plnou cenu. Jedná se o utkání cenové kategorie II.

Po úspěšné odezvě ženské části veřejnosti s promo akcí u příležitosti MDŽ Baník přichystal speciální příležitost i na utkání s Teplicemi. Na krátké velikonoční prázdniny otevře stadion zdarma všem dětem do 15 let. Opět je nutné si pouze v oficiálním Fanshopu na Městském stadionu vyzvednout v doprovodu rodiče volný lístek pro průchod na stadion: během předprodeje do některého ze sektorů D, v den zápasu pak na déčko anebo do sektoru B1. Pokud se rozhodnete jít na fotbal až na poslední chvíli, v den utkání budou volné vstupenky pro děti také na pokladnách stadionu.

Vstupenky lze nakupovat on-line na webu ticketlive.cz či přímo v oficiálním Fanshopu FCB na Městském stadionu Ostrava, který je tentokrát kvůli pátečnímu velikonočnímu svátku otevřen jen do čtvrtka.

77
Gigli
Ndefe
17
Michal
Frydrych
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
12
Tomáš
Rigo
13
Samuel
Grygar
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala
9
David
Buchta
35
Jakub
Markovič
10
Matěj
Šín
0
Paixao da Silva
Ewerton
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković
24
Jan
Juroška
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
30
Jiří
Letáček
21
Jiří
Klíma
7
Karel
Pojezný