pá 26.4.2024
Juniorka aktuality

Nedělní předkrm: béčko hostí Bohunice

Rozjetý lídr MSFL, plný dům na Bazalech. Předkrm před nedělním odpoledním utkáním áčka obstará zajímavý zápas třetiligové rezervy proti Bohunicím, který má na Slezské Ostravě výkop v 10:15.

Karty jsou tentokrát rozdány zcela jasně: Baník je proti nováčkovi z brněnských Bohunic favoritem, ale kolikrát papírové předpoklady v utkáních prvního a posledního týmu v tabulce selžou. 

„Rozhodně nic nepodceňujeme a zodpovědně se na to utkání připravujeme. Každý zápas má stejnou důležitost, je to další z malých krůčků na cestě k našemu cíli a věřím, že se naši hrou dokážeme prosadit,“ řekl trenér Josef Dvorník, jehož tým z posledních šesti zápasů pět vyhrál a jednou remizoval a v čele průběžné tabulky má tříbodový náskok na Zlínsko.

Baníkovce na zteč navíc požene dvanáctý hráč v podobě vyprodané tribuny na Bazalech. Jak už jsme informovali, fanoušci si na utkání rezervy připomenou 65 let výročí otevření Bazalů a aktuální možná kapacita stadionu se naplnila rezervacemi permanentkářů už v předprodeji. Na místě proto žádné další lístky v prodeji nebudou. Zápas ale bude možno sledovat alespoň na streamu.

7
Karel
Pojezný
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
26
Filip
Blažek
28
Filip
Kubala
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
21
Jiří
Klíma
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
4
Robert
Mišković
0
Paixao da Silva
Ewerton
30
Jiří
Letáček
29
Ladislav
Takács
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe