čt 29.9.2022
Aktuální zprávy

Jiří Klíma a Gigli Ndefe hosty dnešní autogramiády v Porubě!

Jiří Klíma a Gigli Ndefe budou hosty dnešní autogramiády, která se bude konat v rámci akce Baník na našich sídlištích od 15 do 18 hodin v Ostravě-Porubě na Hlavní třídě. Oba hráči stráví mezi fans Baníku po půlhodině v rozmezí zhruba od půl čtvrté do půl páté. Hosty zítřejší, tedy páteční stejné akce v Ostravě-Hrabůvce budou Martin Lukeš a Jaroslav Svozil.

Baník znovu vyráží do ulic města mezi své fanoušky. Podobně jako před časem uskutečnil klub podobné akce v Havířově a Frýdku-Místku, vyrazí nyní za svými příznivci do ulic v Ostravě-Porubě a v Ostravě-Hrabůvce.

Autogramiáda hráčů nebo legend Baníku, fanouškovské aktivity (například sprejování vlajek), pohybové aktivity, otevřený mobilní fanshop, dětské soutěže, esport a možnost zahrát si proti esportovým evropským šampionům, to vše bude součástí akce "Baník na našich sídlištích." Přijďte za Baníkem na prostranství u kruhového objezdu na Hlavní třídě v Ostravě-Porubě 29. září v rozmezí od 15. do 18. hodiny, nebo o den později, tedy 30. září ve stejném čase na Náměstí Ostrava-Jih v Ostravě-Hrabůvce.

"Loňské akce v Havířově a Frýdku-Místku, které jsme považovali za pilotní projekt tohoto druhu, se povedly, o to více se nyní těšíme za fanoušky v Ostravě. Jsem rád, že mohu poděkovat ultras Baníku, kteří se s námi na konání této akce podílejí. Těšíme se na všechny fanoušky Baníku!" vzkázal marketingový manažer Baníku Ostrava Jan Krejčíček.

21
Jiří
Klíma
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
26
Filip
Blažek
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
15
Patrick
Kpozo
7
Karel
Pojezný
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška