čt 23.5.2024
Aktuální zprávy

Food zóna před Slováckem ještě pestřejší!

Znovu pestrá a znovu o další druh sortimentu vybavenější bude Food zóna, kterou Baník otevře v neděli dvě hodiny před utkáním proti Slovácku, tedy již ve 14 hodin na Městském stadionu. Jídelní a nápojová zóna nabídne pro návštěvníky zápasu veškerý komfort pro dobrý nedělní oběd spojený s následným fotbalovým zážitkem.

Ať už se rozhodnete zamířit v neděli na zápas Baníku proti Slovácku z Bazalů, kde krátce po poledni vyvrcholí postupový boj baníkovské rezervy s Uherským Brodem, nebo na městský stadion zamíříte odjinud, neprováhejte možnost dobře se na vzduchu a slunci a před ligovým fotbalem najíst a napít. "Nabídka jídel je znovu velice pestrá, ať už jde o tradičnější pokrmy či třeba mexická jídla, těstoviny, hranolky nebo kebaby," jmenuje Matěj Šturala, marketingový a PR šéf Baníku Ostrava. 

Nezbytné pivo se bude v předzápasovém režimu ve Food zóně znovu čepovat do skla! "Opět připravíme improvizovanou hospodu, kterou fanoušci naleznou v části areálu s umělým trávníkem. Cena piva v baníkovské hospodě a vůbec ve Food zóně je výrazně, ba dokonce násobně levnější, než s jakou se lidé v Ostravě, nebo alespoň některých jejích částech, v posledním týdnu potýkají," doplňuje Matěj Šturala nikoliv nevýznamný fakt.

Ke kávě a dezertům, které jsou již také nezbytnou součástí sortimentu Food zóny, přibude tentokrát novinka ve formě zmrzliny. "Počasí se stále více otepluje. Proto kromě piva nabízíme k občerstvení a zchlazení nově také zmrzlinu, což, jak věříme, ocení zejména děti," uzavírá Matěj Šturala.

21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
7
Karel
Pojezný
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
9
David
Buchta
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
0
Paixao da Silva
Ewerton
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
35
Jakub
Markovič
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček