čt 21.3.2024
Aktuální zprávy

Food zóna pestřejší a už od 13 hodin

Ještě širší a ještě rozmanitější než minule bude Food zóna, kterou Baník připravuje pro následující domácí zápas s Teplicemi, který se bude hrát v neděli 31. března od 15 hodin na Městském stadionu. Brány Food zóny se budou otevírat už dvě hodiny před utkáním, tedy ve 13.00!

„Tradiční prvky Food zóny zůstanou, některé další, které se na podzim osvědčily, se vrátí, jiné nově přibudou,“ shrnul na úvod Marketingový a PR ředitel Baníku Matěj Šturala s tím, že očekávané dobré počasí klubu umožňuje Food zónu opět významněji rozšířit.

Dobře zavedenou a tradiční součástí Food zóny je mexická kuchyně, ta samozřejmě nebude příští neděli scházet.Stejně jako například hranolky Faency Fries. Z podzimní nabídky se do letošní jarní vrátí velmi chutná poctivá klobása na grilu z kuchyně společnosti Imrvére, novinkou bude turecký kebab.

A stejně jako před posledním domácím utkáním se návštěvníci Food zóny budou moci těšit na rozmanitý výběr kávy a dezertů zajištěný společností Snídaňuj, nebo například skvělý řecký Gyros od společnosti Dimos Ostrava. Klub se snaží zajistit návštěvníkům Food zóny také stoly a lavice k možnému posezení.

Pivo a výběr nealkoholických nápojů je samozřejmostí. „Ve spolupráci s našimi partnery samozřejmě usilujeme o to, aby nabídka Food zóny byla co nejpestřejší. Zároveň chceme v co největší míře zohlednit přání fanoušků podle výsledků našich průzkumů nebo i podle toho, co nám píší,“ řekl Matěj Šturala.

„Nelze ale vyhovět vždy, například pokud jde o požadavky stran alkoholických nápojů. Někteří fanoušci by si přáli mít ve Food zóně alespoň víno, ale jelikož má Food zóna otevřeno po většinu času v rámci zápasového režimu, alkoholické nápoje do ní kromě piva zařadit prostě nemůžeme, zapovídají nám to regule,“ vysvětluje marketingový a PR šéf Baníku.

Specialitou rozšířené nabídky zápasu s Teplicemi bude velikonoční program Zóny Mladého Chachara, která už je rovněž zavedenou součástí Food zóny na Městském stadionu. O tom, co vše bude velikonoční program nabízet, bude klub v příštím týdnu informovat.

11
Eldar
Šehić
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
26
Filip
Blažek
28
Filip
Kubala
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
19
David
Lischka
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
24
Jan
Juroška
4
Robert
Mišković
30
Jiří
Letáček
21
Jiří
Klíma
13
Samuel
Grygar
20
Abdullahi
Tanko
9
David
Buchta