út 26.3.2024
Aktuální zprávy

Děti do 15 let mohou na duel s Teplicemi zdarma!

Zapojte Baník do svého prázdninového programu, to je vzkaz, který slezský klub před nadcházejícími Velikonocemi adresuje všem dětem do patnácti let. A proto jim nabízí volný vstup na nedělní utkání s Teplicemi, které má výkop v 15:00.

"Dobře víme, že dětem nyní nastanou krátké prázdniny, které budou chtít strávit, jak nejpříjemněji to bude možné. Tím víc nám záleží na tom, aby se Baník stal součástí jejich prázdninového a velikonočního programu," vysvětluje Marketingový a PR ředitel Matěj Šturala, proč se klub rozhodl umožnit dětem do 15 let včetně vstup na utkání s Teplicemi zdarma.

Také děti jsou samozřejmě zvány do pokrmy a pitím pestře zásobené Food zóny, která na stadionu otevírá své brány už ve 13 hodin. Součástí této Food zóny, respektive s ní propojenou Zónou Mladého chachara bude velikonoční stánek, v němž kromě jiného každé dítě, které přijde s pomlázkou o maximální délce 1 metr (ne delší), dostane patřičnou výbavu na pondělní "šmigrust" v podobě speciální baníkovské stužky, tedy stužky v baníkovských barvách a s klubovými motivy.   

Stejně jako v případě nedávného svátku žen, u jehož příležitosti klub pozval na stadion zdarma právě ženskou část veřejnosti, je i nyní nutné si v oficiálním Fanshopu na Městském stadionu vyzvednout v doprovodu rodiče volný lístek pro průchod na stadion: během předprodeje do některého ze sektorů D, v den zápasu pak na déčko anebo do sektoru B1. Pokud se rozhodnete jít na fotbal až na poslední chvíli, v den utkání budou volné vstupenky pro děti také na pokladnách stadionu.

35
Jakub
Markovič
15
Patrick
Kpozo
11
Eldar
Šehić
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
0
Paixao da Silva
Ewerton
30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
26
Filip
Blažek
17
Michal
Frydrych
7
Karel
Pojezný
13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
10
Matěj
Šín
5
Jiří
Boula
28
Filip
Kubala
24
Jan
Juroška