čt 16.3.2023
Juniorka aktuality

Béčko chce na Vysočině znovu zabrat

Domácí bodovou ztrátu s Kroměříží bude chtít v neděli ve Velkém Meziříčí napravit třetiligové béčko. Svěřenci Milana Chalupy a Iva Staše se na půdě předposledního týmu MSFL představí od 10:15.

„Je stále o co hrát, máme před sebou ještě patnáct zápasů, a tedy i 45 bodů. Každý tým určitě ještě ztratí, takže nic nebalíme. Věřím, že se otřepeme a znovu zabereme,“ prohlásil asistent Ivo Staš.

Baník na podzim na Bazalech nasázel Velkému Meziříčí pět gólů, ale na Vysočině bude mít zápas nejspíše přece jen jiný charakter a soupeř bude doma odvážnější. „Je to bojovné, soubojové mužstvo, což nám někdy dělá trochu problémy. Ale věřím, že se dobře připravíme a vyhrajeme,“ dodal Ivo Staš.

Juniorka má stále určité potíže se sestavou a k dlouhodobě zraněnému Dominiku Holaňovi přibyl Patrik Měkota, který laboruje s achilovkou. Místo něj by ale mohl naskočit zkušený stoper z áčka Jaroslav Svozil, který se rozehrává po dlouhodobém zranění.

„Máme tam těch šrámů více, ale kluci se uzdravují. Je pozitivní, že od příštího týdne už by zase mohl začít trénovat i Dominik Holaň,“ dodal Ivo Staš.

9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
32
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
95
Daniel
Holzer
28
Filip
Kubala
19
David
Lischka