čt 20.10.2022
A-tým

Baník zakotvil v západočeském Mýtě

V klidném prostředí Resortu Brdy v západočeském Mýtě zakotvil A-tým Baníku po středečním pohárovém utkání ve Velvarech. Právě zde se tým trenéra Pavla Hapala připravuje na sobotní duel v Plzni.

"Chtěli jsme ušetřit síly i čas. Do Ostravy je to z Velvar docela daleko, do Plzně z Ostravy ještě dále, takže jsme se jen trochu přiblížili k Plzni a tady se připravujeme," řekl trenér Pavel Hapal po čtvrtečním dopoledním tréninku, k němuž Baník využil obě plochy tréninkového areálu místního Slavoje Mýto. 

"Čekají nás dvě tréninkové jednotky. Hráči, kteří byli hodně vytížení v utkání ve Velvarech, měli dnes spíše regenerační trénink, ostatní byli ve větší zátěži. Soustředili jsme se na nácvik kombinace a zakončení. V pátek už se budeme zaměřovat na utkání s Plzní, bude v tom více taktiky. A v sobotu odsud vyrazíme na zápas v Plzni," upřesnil celý program A-týmu Baníku Pavel Hapal, který je s podmínkami, které má Baník v Resortu Brdy k dispozici, spokojen. "Máme tu vše, co k takovému pobytu a přípravě potřebujeme," dodal trenér Baníku.

9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo
77
Gigli
Ndefe
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
26
Filip
Blažek
29
Ladislav
Takács
28
Filip
Kubala
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
4
Robert
Mišković
35
Jakub
Markovič
30
Jiří
Letáček
7
Karel
Pojezný
20
Abdullahi
Tanko