čt 9.2.2023
Aktuální zprávy

Baník nabízí výměnu permic na D6

Se zavedením nového dětského sektoru na D6, který se setkal s příznivými ohlasy a bude fungovat i na dalších domácích zápasech Baníku v jarní části, vyvstala i nutnost reorganizace zasedacího pořádku na místech aktuálních majitelů permanentek na tribuně D6.

Jedná se přibližně o čtyři desítky fanoušků, kteří mají v sektoru D6 svou celoroční vstupenku v místech, která nyní mohou být obsazena dětmi. Aby neutrpělo jejich divácké pohodlí, klub všem nabízí bezplatnou výměnu místa dle vlastního výběru z dostupných volných sedadel v obou okolních sektorech, tedy D5 i D7. Výměna samozřejmě není povinná a záleží výhradně na individuálním rozhodnutí.

Zájemci o výměnu permice se mohou písemně obracet na mail ticketing@fcb.cz. Děkujeme za pochopení.

Organizovaný dětský sektor se na tribuně objevil v posledních utkáních proti Mladé Boleslavi, Bohemians a Spartě. Zatím se v něm scházely převážně děti z okolních fotbalových klubů, ale otevřen je všem nejmenším fanouškům. Pokud chcete jeho řady rozšířit, stačí si se svou ratolestí pořídit na jakýkoliv domácí zápas vstupenky do sektoru D6. Baník se na vás těší!

12
Tomáš
Rigo
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
9
David
Buchta
19
David
Lischka
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
13
Samuel
Grygar
5
Jiří
Boula
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
77
Gigli
Ndefe
30
Jiří
Letáček
20
Abdullahi
Tanko
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
26
Filip
Blažek