st 6.12.2023
Aktuální zprávy

Baník nabízí jarní permice

Baník spouští prodej jarních permanentek. Vstup na sedm zbývajících domácích utkání základní části včetně šlágru se Slavií plus domácí zápasy nadstavby se pohybuje dle místa v cenovém rozhraní od 350 do 1490 korun, což je v přepočtu na jedno utkání opravdu symbolická částka.

Pozor! V ceně permice je i blížící se tahák proti Slavii Praha, který by se měl hrát – pokud počasí dovolí – ještě letos v prosinci, a odložený zápas s Viktorií Plzeň, jenž náhradní termín dosud nemá.

Neplánovaný odklad nedělního zápasu však směrem k novým potenciálním držitelům jarní permice vnesl do zasedacího pořádku na stadionu i trochu zmatku. Protože některá, vesměs ta nejatraktivnější místa v hledišti na Plzeň se v předprodeji již prodala a zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti, tak právě na dohrávku s Viktorií nelze dát majitelům jarní permice garanci a nárok na své stálé místo.

Pokud se na zmiňované utkání Baník – Plzeň nechtějí stěhovat ze své sedačky, mohou si jarní permici samozřejmě vybrat na jakékoliv místo, které se v předprodeji na Plzeň ještě neprodalo. V opačném případě si mohou při nákupu jarní permice zvolit libovolné dostupné místo v hledišti, které ještě není obsazeno permanentkářem, a v případě, že na duel s Plzní je už prodáno, bude jim nabídnuta náhradní varianta.

Přehled volných míst naleznete v on-line plánku na webu ticketlive.cz, kde si permici můžete i zakoupit. Druhou možností je pak Fanshop FCB na Městském stadionu, nikoliv ve stánku v OC Forum Nová Karolina.

95
Daniel
Holzer
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
17
Michal
Frydrych
28
Filip
Kubala
32
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
35
Jakub
Markovič
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
9
David
Buchta