st 20.9.2023
Aktuální zprávy

Baník míří za fanoušky do Orlové!

Fanoušci z Orlové, pozor! Náš klub pokračuje v návštěvách okolních měst a v rámci akce „Baník ve městech Baníku“ zamíří tentokrát za svými fanoušky právě do Orlové! Ve čtvrtek 21. září bude na Náměstí 28. října od 15 hodin otevřeno několik klubových stánků s připravenými aktivitami pro menší i větší fanoušky, ale hlavně: přijdou také tři hráči A-týmu a všem zájemcům budou rozdávat autogramy!

Akce „Baník ve městech Baníku“ se v uplynulých letech konala ve Frýdku-Místku a v Havířově, nyní přišla na řadu Orlová. „Plánujeme navštívit i další okolní města a stejně tak se budeme do některých zase znovu vracet. Víme dobře, že mnoho fanoušků máme mimo Ostravu a chceme jim vycházet víc naproti a být s nimi v intenzivnějším kontaktu,“ uvedl Matěj Šturala, PR a marketingový ředitel klubu.

„Máme radost, že se klub rozhodl přijet také k nám do Orlové, protože Baník k našemu městu neodmyslitelně patří,“ řekla starostka Orlové Lenka Brzyszkowská. „Pro děti je to jedinečná šance potkat se tváří v tvář s profesionálními fotbalisty, blíže poznat nejen Baník, ale také tento sport a kdo ví, třeba jsou mezi nimi další nadějní talentí, kteří budou v budoucnu reprezentovat naše město,“ dodala Lenka Brzyszkowská.

Kromě autogramiády hráčů A-týmu si fanoušci v Orlové budou při návštěvě stánků moci sami vyzkoušet některé fotbalové dovednosti, vytvořit si své vlastní choreo, nebo otestovat i své vlastní eSportové schopnosti. V rámci akce se také bude soutěžit o tři vstupenky na sobotní utkání Baníku se Zlínem.

21
Jiří
Klíma
9
David
Buchta
95
Daniel
Holzer
32
Paixao da Silva
Ewerton
35
Jakub
Markovič
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka
24
Jan
Juroška
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
10
Matěj
Šín
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala