čt 2.9.2021
A-tým

Zeptejte se Ondřeje Smetany!

Baník připravuje pátý díl cyklu "Zeptej se mě". A tentokrát s velmi atraktivním hostem. Na otázky fanoušků bude totiž odpovídat trenér A-týmu ONDŘEJ SMETANA! Fanoušci mu mohou posílat své otázky prostřednictvím zpráv na klubovém facebooku či instagramu, a to do zítřejšího, tedy pátečního poledne!

V horkém křesle studia "Zeptej se mě" se už vystřídali čtyři hosté. Po Janu Laštůvkovi, Davidu Buchtovi, Aloisi Grussmannovi v něm naposledy seděl a na dotazy fanoušků odpovídal Filip Kaloč, nyní čerstvý kapitán reprezentační jedenadvacítky. Nyní tedy přijal pozvání trenér Ondřej Smetana.

Fanoušci, kteří se chtějí trenéra Baníku na cokoliv zeptat, by neměli otálet, protože čas na zasílání otázek je tentokrát kratší než obvykle. Vzhledem k nabitému programu Ondřeje Smetany je uzávěrka dotazů stanovena na páteční (3. září) poledne. Otázky na Ondřeje Smetanu mohou fanoušci už nyní posílat do zpráv (ne do komentářů) na oficiálním facebookovém profilu Baníku nebo na baníkovském instagramu. Ptejte se, Ondřej Smetana vám odpoví!

28
Filip
Kubala
26
Filip
Blažek
12
Tomáš
Rigo
19
David
Lischka
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
20
Abdullahi
Tanko
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
30
Jiří
Letáček
35
Jakub
Markovič
15
Patrick
Kpozo
9
David
Buchta
21
Jiří
Klíma
10
Matěj
Šín
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný