čt 2.9.2021
Aktuální zprávy

Béčko znovu na Bazalech

Hostitelem aktérů nedělního utkání 6. kola MSFL mezi Baníkem B a Blanskem budou Bazaly! Zápas proti aktuálně druhému týmu tabulky má výkop v neděli 5. září v 10 hodin.

"Že se bude hrát na Bazalech, to je pro nás vždy ta nejlepší zpráva. Tady jsme prostě doma," říká Tomáš Hejdušek, trenér rezervy Baníku.

Jeho tým čeká velmi náročný duel. Blansko sice v prvním kole prohrálo doma s Vratimovem, od té doby ale zaznamenalo čtyři výhry v řadě a je aktuálně druhé jen o skóre za vedoucí Kroměříží. Na druhé straně platí, že pokud Baník vyhraje, Blansko v tabulce přeskočí. "My se na ten zápas moc těšíme. Víme, že Blansko má tým složený převážně z mladých hráčů, to my taky, takže to bude zajímavé utkání," pokračuje Tomáš Hejdušek, který bude ale ve složitější situaci než obvykle. Někteří hráči jeho kádru pocestují v sobotu s A-týmem do Katovic, což znamená oslabení. "Teoreticky to oslabení asi je, ale vlastně to funguje, jak má. Naši kluci mají být připraveni pro potřeby A-týmu, my si zase v takovém případě bereme do týmu hráče z Akademie. Což se teď stane, takže je vše v pořádku a pro nás to v žádném případě není důvod k nějakým výmluvám. Na zajímavý souboj s Blanskem se všichni těšíme," dodává Tomáš Hejdušek.

Maximální kapacita tribuny na Bazalech je upravena na 400 míst. Baník opět upřednostňuje diváky z řad permanentkářů, kteří mají zápasy béčka v ceně celoroční vstupenky.

Permanentkářům je vyhrazeno 300 míst, zbylých 100 lístků bude v prodeji v neděli před utkáním.

Také na zápasy MSFL podléhá vstup na stadion určitým podmínkám, a to hlavně prokázání bezinfekčnosti.


Za neinfekční se považuje osoba, která

• absolvovala nejdéle 7 dnů před utkáním RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

• absolvovala nejdéle 3 dny před utkáním POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

• byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, že u očkování uplynulo:
- od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
- od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu (Johnson & Johnson) podle SPC nejméně 14 dní, nebo

• prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní


Certifikát o provedení testu, očkování či potvrzení o prodělání nemoci je divák oprávněn předložit v tištěné či elektronické podobě.

Čestným prohlášením se mohou prokázat pouze osoby, které absolvovaly test ve škole či školském zařízení v souladu s aktuálně platným mimořádným opatřením MZČR.

U dětí do 6 let testy vyžadovány nejsou.

20
Abdullahi
Tanko
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
7
Karel
Pojezný
4
Robert
Mišković
21
Jiří
Klíma
24
Jan
Juroška
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
35
Jakub
Markovič
30
Jiří
Letáček
12
Tomáš
Rigo
9
David
Buchta
77
Gigli
Ndefe
13
Samuel
Grygar
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych