pá 21.2.2020
Aktuální zprávy

Tisková zpráva: Zařvi si v kulichu

Baník se chystá na úvodní domácí ligový duel roku 2020 a FORTUNA:LIGA si ve spolupráci s naším klubem a generálním partnerem ligy společností Fortuna přichystala pro návštěvníky fotbalových zápasů speciální akci. Jak je již zvykem, na fanoušky, kteří dorazí v pondělí proti Jablonci podpořit mužstvo přímo na stadion, čeká pozornost, tentokrát v podobě zimního kulichu s logem ligy i klubu.

Zároveň se každý obdarovaný může zapojit do soutěže o VIP zážitek. Jen si představte, pozvete své kamarády na fotbal, vyzvedne vás limuzína, Fortuna vám zajistí nejlepší místa na stadionu na VIP místech, potkáte se s hráči či legendami klubu a zažijete zápas trochu netradičním způsobem. Tak taková odměna je připravena pro výherce s nejlepšími soutěžními příspěvky.

Jak se do soutěže zapojit? Především je nutné dorazit na náš pondělní zápas s Jabloncem včas. Před Městským stadionem budou hostesky rozdávat zimní kulichy. Stačí se poté jen vyfotit nebo natočit jak umíte zařvat, oslavovat úspěch, či fandit našemu klubu (v kulichu), nahrát si to na svůj profil na Instagramu s hashtagem #zarvisi a nebo to nahrát na Facebooku FORTUNA:LIGY pod soutěžní příspěvek a jste ve hře. Na nejlepší či nejoriginálnější čeká poté VIP zážitek přímo na stadionu.

A proč „Zařvi si v kulichu“? Protože jen na stadionu si fanoušek dokáže přeci pořádně zařvat, fandit svému klubu a prožít emoce naplno. Je v kontaktu s hráči svého oblíbeného týmu, mezi kamarády a přáteli. Ty největší emoce zároveň přicházejí se vsazeným tiketem a touhou hnát své mužstvo za vítězstvím! Tak neseďte doma a přijďte podpořit hráče přímo na stadion.

Nezapomeňte! Baník hraje své první domácí utkání již v pondělí od 18:00, před stadionem si můžete vyzvednout kulich s klubovým logem a zapojit se do soutěže! Kompletní pravidla soutěže najdete na stránkách FORTUNA:LIGY.

0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo
4
Robert
Mišković
35
Jakub
Markovič
24
Jan
Juroška
26
Filip
Blažek
77
Gigli
Ndefe
29
Ladislav
Takács
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula