pá 17.1.2020
Aktuální zprávy

Baník čeká náročný dvojzápas

Dva zápasy v jednom sledu má Baník na svém sobotním programu. Oba se budou hrát v tréninkovém centru Vista v Ostravě-Hrabůvce. Nejdříve od 13 hodin nastoupí Baník k dalšímu utkání Tipsport ligy proti Pohronie, v 15 hodin čeká baníkovce duel s MŠK Žilina.

Bude to pro Baník náročný den. Dva těžké zápasy za sebou. "Velkou radost z toho, že to tak je, nemám. Ale musíme se s tím poprat," řekl Luboš Kozel, trenér Baníku. Je jasné, že Žilina bude náročnějším soupeřem, nicméně to Luboš Kozel v úvahách, v jakém složení Baník do kterého utkání nastoupí, primárně nezohledňuje. "Spíš mi jde o to, že utkání s Žilinou nám svým charakterem může trochu nasimulovat první ligový jarní zápas, v němž nám bude několik hráčů chybět. Takže si v něm tuto situaci trochu navodíme a některé věci si otestujeme," řekl Luboš Kozel s tím, že svůj kádr samozřejmě pro oba zápasy rozdělí na dvě části. "Ten zápas nám završí druhý tréninkový týden, v němž byli kluci v největším zatížení. Proto z toho, že nás čekají hned dva zápasy, velkou radost nemám, protože ze všeho nejmíň bych si přál, aby to někdo z kluků odnesl zraněním," dodal trenér Baníku.

Obě utkání (13,00 a 15.00) se hrají v TC Vista. Na utkání s Pohronie, jehož není Baník pořadatelem (a proto na utkání neplatí permanentky), bude vstupné šedesát korun, duel se Žilinou bude naopak zdarma. Zápas s Pohronie bude navíc možno sledovat na Tipsport TV.

13
Samuel
Grygar
5
Jiří
Boula
11
Eldar
Šehić
12
Tomáš
Rigo
26
Filip
Blažek
77
Gigli
Ndefe
21
Jiří
Klíma
9
David
Buchta
29
Ladislav
Takács
19
David
Lischka
30
Jiří
Letáček
28
Filip
Kubala
0
Paixao da Silva
Ewerton
24
Jan
Juroška
10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
35
Jakub
Markovič
4
Robert
Mišković
20
Abdullahi
Tanko
15
Patrick
Kpozo
7
Karel
Pojezný