pá 7.6.2024
Aktuální zprávy

Hlavním trenérem zůstává Pavel Hapal!

Trenérem Baníku Ostrava bude i nadále Pavel Hapal! Vedení klubu se po uplynulé úspěšné sezoně rozhodlo nabídnout čtyřiapadesátiletému kouči možnost pokračování spolupráce o další rok s možností opce. Pavel Hapal, který Baník po dlouhých čtrnácti letech vrátil do pohárové Evropy a pod jehož vedením skončil Baník na 4. místě Fortuna ligy, nabídku přijal.

Pod Pavlem Hapalem dosáhl Baník v uplynulé sezoně třetího nejlepšího umístění od mistrovské sezony 2003/04. „Už jsem avizoval, že jsme se proto rozhodli Pavlu Hapalovi prodloužení spolupráce nabídnout. Jsem rád, že jsme se dohodli a budeme v této spolupráci pokračovat,“ uvedl sportovní ředitel Luděk Mikloško, který vzhledem ke značné přestavbě kádru v létě roku 2023 označil konečné čtvrté místo v lize za výsledek nad očekávání.

„Práce v Baníku si obrovsky vážím a stejně tak toho, že mi klub možnost pokračovat v ní i nadále nabídl. Věřím, že v následující sezoně na výsledky z té uplynulé úspěšně navážeme,“ řekl Pavel Hapal.

Šéf sportovního úseku v posezonním rozhovoru také předeslal, že k určitým změnám v realizačním týmu přece jen dojde. „Definitivní podobu nového realizačního týmu oznámíme okamžitě, jakmile budeme mít vše definitivně smluvně uzavřeno,“ doplnil Luděk Mikloško.

32
Paixao da Silva
Ewerton
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
20
Abdullahi
Tanko
7
Karel
Pojezný
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
17
Michal
Frydrych
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
28
Filip
Kubala
9
David
Buchta
35
Jakub
Markovič
95
Daniel
Holzer
5
Jiří
Boula
12
Tomáš
Rigo