st 24.4.2024
Aktuální zprávy

Markvartovickou školu nadchla návštěva Baníku

Baník nepolevuje v tempu, jímž postupně oslovuje potenciální fanoušky z řad ostravských i mimoostravských základních škol. V rámci projektu "Baník na školách" tentokrát navštívil Základní školu v Markvartovicích.

Michal Frydrych, Patrick Kpozo a fotbalistka Kateřina Fojtíková, takové bylo trio hostů, které v pondělí navštívilo markvartovickou základní školu. Program? Poutavý, pestrý, osvědčený a fungující. Beseda žáků školy s přítomnými hosty, autogramiáda, baníkovský kvíz o ceny coby nezbytná edukační součást, soutěž ve fotbalových dovednostech o lístky na utkání Baníku s Libercem, výroba chorea do Sektoru Mladého chachara. Právě markvartovická základní škola bude mít v nedělním utkání s Libercem v Sektoru Mladého chachara své zastoupení.

"Tuto akci Baníku Ostrava jsme přijali s velkým povděkem," uvedla Šárka Kubišová, ředitelka ZŠ Markvartovice. "Musím říct, že Baník měl svou návštěvu u nás perfektně připravenou, pozornost dětí byla upřena jedním směrem, děti byly opravdu soustředěny jen na to, co jim Baník připravil. A musím také říct, že jsem byla překvapena, jak velký byl jejich zájem o lístky na Baník," dodala ředitelka školy.

"Projekt Baník na školách patří mezi ty stěžejní, kterým se věnujeme a věnovat dále budeme. Vnímáme, že se nám vynaložená snaha vrací stále větším a sílícím zájmem ze strany mladých fanoušků," řekl Matěj Šturala, marketingový a PR ředitel Baníku Ostrava. "Chceme zároveň poděkovat i ředitelům základních škol, kteří nám vycházejí vstříc a umožňují nám baníkovskou osvětu mezi jejich žáky šířit," doplnil Matěj Šturala.  

13
Samuel
Grygar
9
David
Buchta
4
Robert
Mišković
15
Patrick
Kpozo
28
Filip
Kubala
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
26
Filip
Blažek
17
Michal
Frydrych
30
Jiří
Letáček
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
0
Paixao da Silva
Ewerton
11
Eldar
Šehić
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
20
Abdullahi
Tanko
24
Jan
Juroška
35
Jakub
Markovič
77
Gigli
Ndefe
21
Jiří
Klíma