čt 16.3.2023
Juniorka aktuality

Béčko chce na Vysočině znovu zabrat

Domácí bodovou ztrátu s Kroměříží bude chtít v neděli ve Velkém Meziříčí napravit třetiligové béčko. Svěřenci Milana Chalupy a Iva Staše se na půdě předposledního týmu MSFL představí od 10:15.

„Je stále o co hrát, máme před sebou ještě patnáct zápasů, a tedy i 45 bodů. Každý tým určitě ještě ztratí, takže nic nebalíme. Věřím, že se otřepeme a znovu zabereme,“ prohlásil asistent Ivo Staš.

Baník na podzim na Bazalech nasázel Velkému Meziříčí pět gólů, ale na Vysočině bude mít zápas nejspíše přece jen jiný charakter a soupeř bude doma odvážnější. „Je to bojovné, soubojové mužstvo, což nám někdy dělá trochu problémy. Ale věřím, že se dobře připravíme a vyhrajeme,“ dodal Ivo Staš.

Juniorka má stále určité potíže se sestavou a k dlouhodobě zraněnému Dominiku Holaňovi přibyl Patrik Měkota, který laboruje s achilovkou. Místo něj by ale mohl naskočit zkušený stoper z áčka Jaroslav Svozil, který se rozehrává po dlouhodobém zranění.

„Máme tam těch šrámů více, ale kluci se uzdravují. Je pozitivní, že od příštího týdne už by zase mohl začít trénovat i Dominik Holaň,“ dodal Ivo Staš.

26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
13
Samuel
Grygar
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
10
Matěj
Šín
77
Gigli
Ndefe
0
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
35
Jakub
Markovič
9
David
Buchta
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
17
Michal
Frydrych
11
Eldar
Šehić
30
Jiří
Letáček
5
Jiří
Boula
19
David
Lischka