so 13.8.2022
JUN

Béčko neuspělo v Kroměříži

Béčko Baníku ve druhém kole MSFL v sobotu v Kroměříži vyšlo naprázdno. Domácí Hanácké Slavii podlehlo 0:2.

Kroměříž začala naplňovat roli favorita po čtvrthodině. Po vyrovnaném úvodu se prosadila z první nebezpečnější akce, centr ze strany usměrnil do ostravské branky Votava.

Baník pak převzal aktivitu a snažil se prorazit domácí defenzívu, jenže ve 29. minutě se měnilo skóre bohužel znovu v neprospěch Ostravských. Další výpad Kroměříže zakončil Jambor.

Efektivita byla rozhodujícím závažím na miskách vah. Baník i po změně stran pokračoval v aktivním výkonu, ale kontaktní gól, který by soupeře znejistěl, vstřelit nedokázal.

Ohlasy k utkání

Milan Chalupa: "Zápas se zase hodnotí těžko. Herně jsme obstáli, jsme schopni v poli soupeře přehrávat, dostáváme se i do šancí, ale v situacích, ve kterých se o výsledku rozhoduje, selháváme. Především se to týká soubojového chování. Kluci jsou silově připraveni, ale v soubojích to bohužel nestačí, tam doplácíme na nezkušenost. Musíme být trpěliví, kluci se musí v soutěži obouchat. Hráli jsme dvě kola s týmy, které budou v tabulce nahoře, nepropadli jsme, ale máme nula bodů. Jsem přesvědčen, že pokud na výkony navážeme, výsledky přijdou!"

Statistiky hráčů

Statistiky brankářů

#HráčMinutyInkasovalŽKČK
0Martin Hrubý90200

Informace o utkání

13.
sobota
srpna
Kroměříž VS Baník B
MSFL

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 17. Votava, 29. Jambor. ŽK: Chwaszcz, Matoušek - Říha, Stoklásek.

Sestavy

Kroměříž

Dostál – Zavadil, Tiahlo, Cupák, Votava (66. Červenka), Matoušek, Jeleček, Vyhlíd, Plecitý (66. Surynek), Machálek (61. Sedlák), Jambor (61. Chwaszcz).

Baník B

Hrubý – Zálešák, Bystřičan (46. Chukwudi), Říha, Fulnek - M. Jaroň, Drozd (81. Temel), Holaň, Stoklásek, Sotorník (72. Chylek) - Barkov (46. Obuch).
5
Jiří
Boula
28
Filip
Kubala
17
Michal
Frydrych
7
Karel
Pojezný
19
David
Lischka
12
Tomáš
Rigo
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
20
Abdullahi
Tanko
35
Jakub
Markovič
10
Matěj
Šín
15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška
9
David
Buchta
77
Gigli
Ndefe
21
Jiří
Klíma
4
Robert
Mišković
30
Jiří
Letáček