pá 12.8.2022
Juniorka aktuality

Béčko míří do Kroměříže

Napravit smolný závěr utkání s Rosicemi a přivézt ideálně všechny tři body, s tímto cílem vyráží B-tým Baníku na utkání 2. kola MSFL do Kroměříže. Utkání se hraje v sobotu 13. srpna od 17 hodin na hřišti Hanácké Slavie.

Juniorka Baníku v prvním kole MSFL smolně ztratila zápas s Rosicemi v nastaveném čase. Kroměříž nastřílela pět gólů na hřišti Blanska. "To jsou sice fakta, ale nic z toho neznamená, že nejedeme do Kroměříže s cílem uspět a pokud možno získat všechny tři body," řekl Milan Chalupa, trenér B-týmu Baníku.

"Na zápas v Kroměříži se těšíme, je tam příjemné fotbalové prostředí, vždy dobrá atmosféra, navíc je Kroměříž místem, kde bydlí majitel Baníku, takže dost důvodů pro to, aby se hráči předvedli v tom nejlepším možném světle," pokračoval Milan Chalupa, jenž ve skutečnosti, že Kroměříž před týdnem nadělila pětku Blansku, nevidí důvod k obavám.

"O kvalitách Kroměříže samozřejmě víme, snadný zápas nás v žádném případě nečeká. Na druhou stranu, protože jsme ten zápas viděli, si myslím, že výsledek 0:5 úplně neodpovídá tomu, co se v Blansku na hřišti dělo. Nicméně to utkání nám určitě přinejmenším naznačilo, co nás v Kroměříži čeká," uzavřel Milan Chalupa.

20
Abdullahi
Tanko
29
Ladislav
Takács
30
Jiří
Letáček
17
Michal
Frydrych
19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
24
Jan
Juroška
28
Filip
Kubala
15
Patrick
Kpozo
0
Paixao da Silva
Ewerton
13
Samuel
Grygar
35
Jakub
Markovič
10
Matěj
Šín
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
5
Jiří
Boula
77
Gigli
Ndefe
26
Filip
Blažek