čt 11.8.2022
Aktuální zprávy

Rozhovor v magazínu: Karel Pojezný

Také na sobotním utkání proti Zlínu si můžete koupit magazín Baník. Jeho hlavní součástí je zajímavý a obsáhlý rozhovor s Karlem Pojezným. Kromě něj nabízí magazín mnoho dalšího zajímavého čtení.

Dvacetiletý obránce přišel v létě do Baníku z půlročního hostování v Pardubicích a v sobotu si odbyl ostrou ligovou premiéru v modrobílých barvách. Trenér Pavel Vrba ho poslal do hry o poločase za nepříznivého stavu 1:3 a jihlavský odchovanec v nelehké situaci obstál.

„Nervozita trochu byla. Ale horší to bylo, když jsem nastupoval poprvé v lize na jaře za Pardubice. Právě to hostování mi hodně pomohlo a považuju to za velmi dobrý krok,“ řekl Karel Pojezný.

Český reprezentační obránce do 21 let se na třech stranách rozvyprávěl jak o své premiéře v Baníku, tak hostování v Pardubicích, o fanoušcích Baníku, atmosféře na utkání se Celtikem nebo i o tom, že na postu stopera nastupuje vlastně teprve krátce.

V novém čísle naleznete také tradiční rubriky: tip osobnosti tentokrát v podání Rudolfa Otepky, cizinci v Baníku (Tomáš Majtán, Ebus Onuchukwu), rozbor sezony 1994/95, kvíz o ceny z fanshopu, rovněž krátký rozhovor s novou posilou Robertem Miškovičem, novinky z marketingu či aktuality z akademie, béčka a ženského týmu.

Magazín je k dostání u kamelotů před utkáním za 40 korun nebo ke stažení v elektronické verzi na ticketlive.cz.

28
Filip
Kubala
24
Jan
Juroška
26
Filip
Blažek
21
Jiří
Klíma
5
Jiří
Boula
10
Matěj
Šín
4
Robert
Mišković
19
David
Lischka
9
David
Buchta
17
Michal
Frydrych
13
Samuel
Grygar
30
Jiří
Letáček
15
Patrick
Kpozo
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
7
Karel
Pojezný
0
Paixao da Silva
Ewerton
77
Gigli
Ndefe
12
Tomáš
Rigo