po 24.1.2022
Aktuální zprávy

Chcete obohatit výroční výstavu Baník Expo?

Baník v rámci oslav stého výročí založení klubu připravuje také velkolepou výstavu BANÍK EXPO. Ta by měla být otevřena začátkem května v Dolní oblasti Vítkovic. Klub se snaží, aby expozice byla co nejzajímavější, a proto se obrací také na své fanoušky, kteří by mohli výstavu obohatit.

Jste sběratelem historických fotografií či jiných předmětů, které nějak souvisejí s historií Baníku? Vlastníte nějaký baníkovský artefakt, který by rozhodně neměl scházet na výroční výstavě BANÍK EXPO? Právě na vás se Baník obrací se svou zdvořilou výzvou. Klub se touto formou pokouší oslovit každého fanouška, který je vlastníkem jakékoliv pozoruhodnosti, která souvisí s historií klubu, jenž by byl ochoten Baníku tuto věc, dokument, fotografii či jinou záležitost za účelem vystavení zapůjčit.

Jste-li vlastníkem čehokoliv podobného a jste-li ochoten či ochotna věc, dokument či fotografii Baníku pro výstavu zapůjčit, zašlete prosím fotografii předmětu či dokumentu na adresu: foltinek@fcb.cz. 

Baník za ochotu spolupodílet se touto formou na co nejzajímavější historické expozici v rámci BANÍK EXPO svým fanouškům děkuje.

4
Robert
Mišković
28
Filip
Kubala
24
Jan
Juroška
77
Gigli
Ndefe
10
Matěj
Šín
12
Tomáš
Rigo
15
Patrick
Kpozo
9
David
Buchta
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
30
Jiří
Letáček
11
Eldar
Šehić
19
David
Lischka
35
Jakub
Markovič
21
Jiří
Klíma
0
Paixao da Silva
Ewerton
7
Karel
Pojezný
5
Jiří
Boula
13
Samuel
Grygar
26
Filip
Blažek
17
Michal
Frydrych