čt 22.7.2021
A-tým

Souhrn letních změn v kádru

Devět příchodů a devět odchodů. To je výčet změn v kádru ligového týmu v průběhu letní přestávky.

V odchodech jsou však započítáni i čtyři hráči, kteří na jaře v Baníku nepůsobili. Jde o Roberta Hrubého, který hostoval v Jablonci a nyní přestoupil do Zlína, i Rudolfa Reitera, jenž se po hostování v Brně rovněž stěhuje do Zlína. Lukáš Cienciala pak zůstává v druhé lize, jen hostování v Třinci změnil za Duklu. Jiří Boula pak po přestupu z Táborska zůstane v jihočeském klubu také na hostování.


PŘIŠLI

Lukáš Budínský (FK Mladá Boleslav), Jiří Klíma (FK Mladá Boleslav), Ladislav Almási (MFK Ružomberok), David Lischka (na hostování z AC Sparta Praha), Ondřej Chvěja (z hostování FK Pohronie), Roman Potočný (z hostování Fastav Zlín), Denis Granečný (z hostování FC Emmen), Jaroslav Harušťák (z dorostu), Jiří Boula (přestup FC MAS Táborsko)


ODEŠLI

Patrizio Stronati (přestup Puskás Akadémia), Daniel Holzer (přestup 1. FC Slovácko), Martin Fillo (přestup Fastav Zlín), Robert Hrubý (přestup Fastav Zlín), Ondřej Šašinka (hostování 1. FC Slovácko), Rudolf Reiter (hostování Fastav Zlín), Jakub Drozd (hostování FC MAS Táborsko), Jiří Boula (hostování FC MAS Táborsko), Lukáš Cienciala (hostování FK Dukla Praha)

20
Abdullahi
Tanko
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
77
Gigli
Ndefe
24
Jan
Juroška
5
Jiří
Boula
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
0
Paixao da Silva
Ewerton
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
10
Matěj
Šín
28
Filip
Kubala
30
Jiří
Letáček
13
Samuel
Grygar
7
Karel
Pojezný
12
Tomáš
Rigo
35
Jakub
Markovič
11
Eldar
Šehić
26
Filip
Blažek