po 19.7.2021
Aktuální zprávy

Získejte platební kartu v barvách Baníku!

Chcete mít svou platební kartu v barvách Baníku? Máte šanci! Fanoušci Baníku Ostrava totiž tuto možnost počínaje dnešním dnem získávají. Fandit tak mohou i při nakupování a navíc získají řadu výhod a slev. Podmínkou k získání jedinečné bezkontaktní karty v barvách FC Baník Ostrava je účet v ČSOB nebo Poštovní spořitelně, který lze otevřít jednoduše a rychle online.

"Fandit se dá mnoha způsoby a platební karty v designu sportovního klubu jsou u fanoušků velice oblíbené. Jsme rádi, že můžeme udělat radost fanouškům Baníku Ostrava, kteří mohou nyní podporovat klub svého srdce i při každém bezhotovostním placení," říká Miroslav Kybal, manažer sportovních karet z ČSOB.

Platební karty Baníku ponesou název FCB. A jejich držitelé budou moci čerpat slevy například na nákup zboží ve fanshopu FCB nebo u vybraných partnerů klubu. Navíc mohou využívat i odměny za platby v zákaznickém programu ČSOB Svět odměn.

O kartu v klubovém designu Baníku mohou požádat i stávající klienti, kteří již mají účet u ČSOB nebo Poštovní spořitelny. Stačí navštívit bankovní pobočku nebo přepážku Poštovní spořitelny na České poště. Pokud si fanoušek otevře účet s kartou online na adrese www.fcb.cz/karta, jako vstupní bonus získá odměnu 1000 Kč.

Chcete být hrdým fanouškem Baníku i při placení kartou? Využijte tuto jedinečnou možnost!

11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
24
Jan
Juroška
17
Michal
Frydrych
7
Karel
Pojezný
30
Jiří
Letáček
9
David
Buchta
19
David
Lischka
15
Patrick
Kpozo
21
Jiří
Klíma
26
Filip
Blažek
5
Jiří
Boula
35
Jakub
Markovič
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
0
Paixao da Silva
Ewerton
28
Filip
Kubala
4
Robert
Mišković
10
Matěj
Šín
77
Gigli
Ndefe