ne 26.1.2020
A-tým

O třetí místo v Malta Cupu proti Dunajské Stredě

Druhým soupeřem Baníku Ostrava v rámci herního soustředění na Maltě bude v pondělí slovenský celek DAC Dunajská Streda. S aktuálně třetím týmem slovenské Fortuna ligy si Baník od 11 hodin zahraje o 3. místo v Tipsport Malta Cupu. Dějištěm zápasu bude opět maltský národní stadion.

Nad Maltou vysvitlo slunce a Baník si v neděli zatrénoval za velmi příjemných povětrnostních podmínek. S mužstvem už trénoval i Jaroslav Svozil, příjemného prostředí rozsáhlého tréninkového centra, jež je součástí velkého fotbalového areálu národního stadionu, si v plné práci užil i Milan Baroš. 

V pondělí čeká Baník další z řady přípravných duelů. Má soutěžní charakter, půjde o třetí místo v Tipsport Malta Cupu. Přípravná stránka věci je však samozřejmě stále přednější.

"My si znovu do určité míry namodelujeme situaci, která nás bude čekat v prvním utkání na Slovácku," poznamenal trenér Luboš Kozel, který se, jak známo, bude muset na Slovácku obejít bez řady důležitých, aktuálně distancovaných hráčů. Tímto faktorem bude do značné míry ovlivněna i sestava, v níž Baník do zápasu s Dunajskou Stredou vyrukuje.

19
David
Lischka
28
Filip
Kubala
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
7
Karel
Pojezný
24
Jan
Juroška
12
Tomáš
Rigo
26
Filip
Blažek
10
Matěj
Šín
29
Ladislav
Takács
17
Michal
Frydrych
15
Patrick
Kpozo
4
Robert
Mišković
77
Gigli
Ndefe
21
Jiří
Klíma
35
Jakub
Markovič
30
Jiří
Letáček
0
Paixao da Silva
Ewerton