út 19.11.2019
A-tým

Áčko se chystá na podzimní finiš

Baník najíždí na poslední část podzimu. Po třetí reprezentační pauze sezony se už naplno vrhl do přípravy na nejbližší ligové utkání v Teplicích, které odehraje v neděli. A to takřka v kompletní síle.

Scházel pouze reprezentant Denis Granečný a hráči, kteří kvůli drobnějším obtížím preventivně úterní dopolední fázi vynechali. „Pro jistotu jsme je šetřili, ale nejedná se o nic vážného. Čekáme, až se nám vrátí ještě Granečný z jednadvacítky, pak už bychom de facto měli být v plném počtu,“ popisoval kouč Bohumil Páník současný stav kádru.

Pohledem si při tréninku měřil i Milana Baroše či Dyjana Carlose de Azeveda, ten už po problémech s natrženou šlachou zabírá naplno. K mužstvu se do společné přípravy přidal také další dlouhodobý marod Josef Celba, jenž měl pochroumaný kotník od minulé reprezentační přestávky a přátelského utkání proti Vítkovicím. 

„Do zápasu máme ještě pět dnů. Až konec týdne ukáže, kdo bude v Teplicích opravdu k dispozici. Ale pochopitelně kvituji, že se nám marodka vyprazdňuje a máme pro závěr podzimní části více možností,“ prohlásil trenér Baníku, jehož tým po Teplicích čeká domácí derby s Opavou, výjezd na Bohemians 1905 a závěrečná domácí bitva se Spartou.

15
Patrick
Kpozo
77
Gigli
Ndefe
4
Robert
Mišković
29
Ladislav
Takács
5
Jiří
Boula
9
David
Buchta
10
Matěj
Šín
19
David
Lischka
21
Jiří
Klíma
7
Karel
Pojezný
24
Jan
Juroška
30
Jiří
Letáček
0
Paixao da Silva
Ewerton
17
Michal
Frydrych
11
Eldar
Šehić
13
Samuel
Grygar
12
Tomáš
Rigo
20
Abdullahi
Tanko
26
Filip
Blažek
28
Filip
Kubala
35
Jakub
Markovič