pá 13.9.2019
Juniorka aktuality

Béčko se chystá na Velké Meziříčí

Potvrdit vítězství z Dolního Benešova a připsat na konto další tři body. Jiný cíl B-tým Baníku Ostrava před domácím duelem ani mít nemůže. Ten nadcházející, který se bude hrát v rámci 7. kola MSFL, čeká rezervu Baníku v neděli v 10.15 v Markvartovicích. Soupeřem bude Velké Meziříčí.

"Pokud jde o minulé vítězství z Dolního Benešova, navázat na tento duel chci jen, pokud jde o konečný výsledek a bodový zisk. Herní projev se musí zlepšit. Hlavně oproti tomu, co jsme v Dolním Benešově předvedli v prvním poločase," prohlásil před nedělním utkáním s Velkým Meziříčím Daniel Tchuř, trenér Baníku Ostrava B.

Baník chce znovu vsadit na útočné pojetí hry. Ostatně se to svěřencům Daniela Tchuře ve většině odehraných utkání této sezony dařilo. B-tým Baníku je se 17 vstřelenými góly aktuálně druhým nejlépe střílejícím týmem v soutěži. O důvod víc nenechat si nedělní dopolední utkání v Markvartovicích ujít. 

"Přál bych si, aby přišlo co nejvíce fanoušků a abychom si před podvečerním utkáním Baníku s Českými Budějovicemi udělali všichni příjemnou fotbalovou náladu a s o to větší chutí pak šli naše áčko podpořit," dodal před trenér Daniel Tchuř.  

30
Jiří
Letáček
19
David
Lischka
15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
20
Abdullahi
Tanko
4
Robert
Mišković
35
Jakub
Markovič
12
Tomáš
Rigo
26
Filip
Blažek
21
Jiří
Klíma
77
Gigli
Ndefe
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
11
Eldar
Šehić
5
Jiří
Boula
28
Filip
Kubala
7
Karel
Pojezný