st 22.5.2019
Aktuální zprávy

Informace pro fanoušky před finálovým utkáním

Středeční finálové utkání MOL Cupu v Olomouci se vzhledem k velké účasti fanoušků obou táborů odehraje za zpřísněných bezpečnostních i organizačních opatření. Pokud se do Olomouce chystáte, možná vám přijde vhod souhrn nejdůležitějších informací.

VSTUP NA STADION

Stadion se fanouškům otevře dvě hodiny před výkopem v 17:15. Na vstupech budou prováděny bezpečnostní kontroly osob a kontrola chorea a vlajek. Zakázáno vnášet: zbraně, pyrotechnické prostředky, větší batohy či tašky, tyče, deštníky, profesionální fotografické přístroje a kamery, nebezpečné předměty (dle návštěvního řádu stadionu), v případě pokusu o pronesení zakázaných předmětů nebude již fanoušek vpuštěn na stadion. Vstup nebude také povolen výrazně podnapilým osobám. Osoby se zjevným označením klubu nebudou vpuštěny do sektoru vyhrazeného pro fanoušky soupeře.

CESTA Z NÁDRAŽÍ

Příjezd vlaků z Ostravy je očekáván kolem osmnácté hodiny. Vzhledem k tomu, že to bude v době dopravní špičky, kdy se bude na nádraží a v jeho okolí pohybovat velké množství lidí, budou fanoušky doprovázet z vlakového nádraží na Andrův stadion policisté. V souvislosti s přesunem návštěvníků na stadion může dojít ke krátkodobým uzavírkám ulic Masarykova třída, Žižkovo náměstí, Jiřího z Poděbrad, Dobrovského a Na Střelnici, případně dalších ulic podle potřeb doprovodu.

PARKOVÁNÍ

Pro parkování vlastních vozidel v okolí stadiónu a na území města Olomouce nejsou vyčleněny zvláštní parkoviště. Z těchto důvodů Policie ČR žádá fanoušky, aby při parkování svých vozidel dodržovali zákon o provozu na pozemních komunikacích a zbytečně se tak nevystavovali možnému postihu ze strany Policie ČR, či Městské policie Olomouc. 

24
Jan
Juroška
15
Patrick
Kpozo
19
David
Lischka
29
Ladislav
Takács
21
Jiří
Klíma
11
Eldar
Šehić
7
Karel
Pojezný
4
Robert
Mišković
17
Michal
Frydrych
5
Jiří
Boula
10
Matěj
Šín
35
Jakub
Markovič
13
Samuel
Grygar
77
Gigli
Ndefe
20
Abdullahi
Tanko
12
Tomáš
Rigo
28
Filip
Kubala
30
Jiří
Letáček
9
David
Buchta
26
Filip
Blažek
0
Paixao da Silva
Ewerton