čt 14.3.2019
Aktuální zprávy

Autogramiáda na Karolině znovu táhla

Pátý díl ze seriálu středečních autogramiád měl u fanoušků značnou odezvu. Pro podpisy Milana Baroše a Jiřího Fleišmana si někteří ve Fanshopu FCB v OC Forum Nová Karolina museli vystát dlouhou frontu.

Už deset minut před pátou hodinou, tedy před oficiálním startem autogramiády, se přízemím nákupního centra vinul dlouhý had zájemců o krátké setkání se dvěma oporami Baníku. Kapitán i levý obránce nakonec rozdávali podpisy, kartičky a společné fotografie takřka hodinu a půl. „Nečekal jsem, že přijde tolik lidí. Fanoušci Baníku jsou ale prostě nejlepší,“ usmíval se Milan Baroš.

Nedávno otevřený klubový fanshop v Nové Karolině pořádal podpisovou akci už popáté. Mezi fanoušky už dříve dorazili Marek Jankulovski, Martin Lukeš, Patrizio Stronati, Daniel Holzer, Martin Fillo, Václav Procházka, Jan Laštůvka a Nemanja Kuzmanovič.

„Jsme rádi, že se akce setkávají s takovým zájmem našich fandů. Chtěli jsme k nim dostat naše hráče trochu blíže a hlavně ti mladší si užívají, že se mohou tak zblízka potkat se svými idoly,“ prohlásil obchodní a marketingový ředitel FC Baník Ostrava Martin Rak.

30
Jiří
Letáček
17
Michal
Frydrych
5
Jiří
Boula
12
Tomáš
Rigo
7
Karel
Pojezný
4
Robert
Mišković
9
David
Buchta
0
Paixao da Silva
Ewerton
11
Eldar
Šehić
21
Jiří
Klíma
15
Patrick
Kpozo
29
Ladislav
Takács
10
Matěj
Šín
77
Gigli
Ndefe
35
Jakub
Markovič
19
David
Lischka
13
Samuel
Grygar
28
Filip
Kubala
26
Filip
Blažek
24
Jan
Juroška
20
Abdullahi
Tanko