so 16.2.2019
A-tým

Daniel Holzer: Výhra k nezaplacení

Mohl to být klíčový souboj o účast ve finálové skupině o titul. Baník ho na domácí půdě zvládl a vítězstvím 2:1 odskočil sedmému Liberci na rozdíl deseti bodů. „Potom co jsme ztratili body na Dukle, to je výhra k nezaplacení,“ radoval se Daniel Holzer.

O utkání

Byl to dneska boj. Liberec hrál velmi dobře, bylo vidět, že mají sebevědomí a chtějí hrát fotbal. My, když jsme to na ně natlačili, tak jsme si šance vytvořili. Myslím, že na šance to bylo vyrovnané utkání, i když si nevybavuji, že by měli nějakou tutovku. My jsme jich měli více. Herně to bylo vyrovnané, možná chtěli více hrát fotbal, ale my jsme to dneska vybojovali a přiblížili jsme se do té šestky.

O přestávce

Kapitán Bary si vzal trochu slovo a něco nám řekl do duše. Pak přišel trenér, taky nám řekl nějaké poznatky. Chtěli jsme zlepšit a mít hlavně vypadlé míče, protože ten Mara nám to tam ovládal ty souboje a měli z toho dobré útočné akce. Když jsme ten druhý poločas zlepšili, tak jsme se do těch šancí zase dostávali my.

O významu utkání

Řekli jsme si to před zápasem, ale zase jsme z toho nebyli nějací vytřepaní. Měli jsme nějaký náskok a teď jsme si ho ještě navýšili, což je super. Na Spartu můžeme jet uvolněnější.

21
Jiří
Klíma
20
Abdullahi
Tanko
5
Jiří
Boula
4
Robert
Mišković
26
Filip
Blažek
19
David
Lischka
7
Karel
Pojezný
13
Samuel
Grygar
30
Jiří
Letáček
28
Filip
Kubala
0
Paixao da Silva
Ewerton
11
Eldar
Šehić
17
Michal
Frydrych
12
Tomáš
Rigo
29
Ladislav
Takács
35
Jakub
Markovič
77
Gigli
Ndefe
15
Patrick
Kpozo
10
Matěj
Šín
24
Jan
Juroška
9
David
Buchta