st 5.12.2018
Aktuální zprávy

Baník otevřel fanshop ve Foru Nová Karolina

Baník jde znovu o něco blíž za svými fanoušky. Klub s úvodem prosince otevřel novou značkovou prodejnu ve frekventovaném obchodním a nákupním centru Forum Nová Karolina. Zatím jde o dočasný projekt, který se zrodil ve spolupráci s klubovým partnerem, obchodním centrem Forum Nová Karolina.

Zbrusu nová prodejna, která se nachází v přízemí nákupního centra poblíž kavárny Costa Coffee či Datartu, nabízí tradiční fanouškovský sortiment od dresů přes tréninkové a vycházkové oblečení hráčů A-týmu až po trička, mikiny či tepláky pro všechny věkové skupiny. Úplnou novinkou je například stolní kalendář na rok 2019, v nabídce je ale široká škála různých produktů s baníkovskou tématikou.

„Věříme, že naši fanoušci tento krok ocení a přivítají. V provozu současně zůstává i náš fanshop na Městském stadionu, ale vnímáme a už první ohlasy nám dávají zapravdu, že pro část lidí je minimálně v tomto předvánočním období lokalita v centru města z hlediska dostupnosti zajímavější. Bereme to zatím jako takový pilotní testovací projekt a uvidíme, jaké nám přinese poznatky a zjištění,“ uvedl obchodní a marketingový ředitel FC Baník Ostrava Martin Rak.

Otevřeno zatím bude vyjma svátků po celý prosinec od 9 do 21 hodin.

0
Paixao da Silva
Ewerton
12
Tomáš
Rigo
30
Jiří
Letáček
26
Filip
Blažek
4
Robert
Mišković
5
Jiří
Boula
10
Matěj
Šín
17
Michal
Frydrych
21
Jiří
Klíma
20
Abdullahi
Tanko
11
Eldar
Šehić
9
David
Buchta
28
Filip
Kubala
7
Karel
Pojezný
29
Ladislav
Takács
24
Jan
Juroška
13
Samuel
Grygar
19
David
Lischka
35
Jakub
Markovič
77
Gigli
Ndefe
15
Patrick
Kpozo